Начало Други Champion увеличи по шампионски продуктовата си гама

Champion увеличи по шампионски продуктовата си гама

221
0

Най-известната марка от концерна Federal-Mogul Motorparts – известната в цял свят Champion, разшири гамата си от авточасти за оригинално и следпродажбено вграждане.  Това бе причината Champion да представи на клиентите си от Югоизточна Европа своята разширена гама, включваща продукти с качество на оригинално вграждане при спирачните системи, осветителни лампи, запалителни свещи, филтри и стъклочистачки. Събитието бе в Банско, където бяха представени всички нови продукти. Всъщност новото в продуктите, които са на разположение в по-голямата част от европейския автопарк са лампите и елементи за спирачките – дискови и челюстни накладки и спирачни дискове. Заедно с това марката Champion предлага традиционни програми и програми за търговия на дребно на цялата си разширена гама. Така новите програми могат да се адаптират към нуждите на бизнесa с авточасти на всеки пазар.

Продуктите на Champion се използват при много престижни производители, включително BMW, всички марки от VW Group – VW, Audi, Skoda и SEAT, FIAT и др. Като една от марките, които са най-широко разпознаваеми и признати в индустрията на автомобилното обслужване, Champion с емблематичното лого, напомнящо папийонка се възприема като знак за отлично качество, както за професионални състезатели, така и за механици и потребители по целия свят. Federal-Mogul Motorparts, водещ производител на компоненти за оригинално вграждане и резервни авточасти, помага на дистрибуторите на следпродажбено обслужване и бизнесите с търговия на дребно да увеличат продажбите си в категория автомобилно обслужване, като затвърждава непрекъснато увеличаващата се привлекателност на марката и доверието в технологиите.  

„В своята история, марката Champion е помогнала на своите клиенти да поддържат запалена страстта си към автомобилите, осигурявайки изключително представяне, надеждност и стойност във всеки продукт,” каза Масимилиано Милани, продуктов и маркетингов директор, Federal-Mogul Motorparts, Европа, Близък изток и Африка. „Същите тези впечатляващи ползи са на разположение в няколко от най-бързо разрастващите се категории сервизно обслужване и могат лесно да се адаптират към изискванията на всеки дистрибуционен канал и бизнес партньор.”

Разширената линия на Champion включва вече включва широка гама от продукти за автомобила. Това са елементи за спирачната система – дискови и челюстни накладки, и спирачни дискове, осветителни лампи – ксенон, халоген, габарити и интериорни лампи, огромна гама от филтри – въздушни, маслени, горивни и на купето (поленови), стъклочистачки от гамите Aerovantage, Easyvision и Rainy Day, както и запалителни компоненти – автентичните запалителни свещи Champion, с които фирмата е известна по цял свят, подгревни свещи, запалителни бобини, контролни уреди и кабелни комплекти.

Разширеното портфолио на Champion е подкрепено от редица нови продуктови приложения и технически ресурси, мърчандайзинг материали и обширни търговски и потребителски комуникационни материали. Марката също така предлага обновен уебсайт– www.championautoparts.eu – с фокус върху удобното “намери моята част” крос-рейндж продуктова търсачка, локатор на магазини, технически съвети, наръчници за инсталиране, локатори в случай на проблем и т.н. Дистрибутори, търговци и механици вече имат достъп до допълнителна техническа информация, като могат да се запишат на свързани с Champion обучителни програми посредством техническия обучителен портал www.fmcampus.eu.

Заедно с тези нововъведения, на бизнеса за авточасти вече е на разположение иновативен, високо адаптивен нов „търговски корнер“ Champion с фокус върху пет специфични за продуктите модула. Всеки модул отговаря за съответния тип продукти.  Това решение обединява обновения външен вид на марката и усещане за всяка продуктова категория, като предлага разнообразие от насочени към потребителите информационни инструменти, създадени да увеличат ангажираността на потребителите.

Милани продължава: „Обновената марка Champion е повече от колекция атрактивни продукти. Това е напълно интегрирана бизнес платформа, която помага на бизнесите да се възползват от една от големите марки в индустрията за създаване на по-голям пазарен дял и удовлетвореност у клиентите. От продукта в пакета до информацията в магазина и онлайн, разработена да повлияе решението за покупка на клиента, Champion още веднъж предопределя преживяването на потребителя, точно както успява да го постигне вече повече от век като лидер в индустрията.”