Начало Автомобилни новини 10 години София Ауто

10 години София Ауто

152
0

През ноември София Ауто започва своята десета година. По случай юбилея си в рамките на една година компанията е подготвила много изненади за своите клиенти, партньори и приятели.

От 15 ноември 2010 г. всички клиенти ще ползват 10% отстъпка от цените на 10 продукти и услуги. Същевременно при закупуване на някой от 10-те избрани модела от предлаганите от нас марки всеки клиент ще може да избере безплатно различни опции. За улеснение на клиентите е разработена специалната уебстраница 10.sofiaauto.bg, където ще бъде публикувана най-актуалната информация.

За своите 10 години София Ауто се утвърди като най-големият дилър на Дженеръл Мотърс в България. Фирмата започва своята дейност през 2000 г., като през 2001 г. официално е подписан договор за дилърство на Опел. От 2003 г. фирмата става официален дилър и на Шевролет. През 2005 г. София Ауто започва да внася автомобили Кадилак, Корвет и Хамър, като от 2007 г. американските марки официално са включени в портфолиото на фирмата. След присъединяването през 2009 г. на кемперите Еура Мобил и АТВ/УТВ моделите на ХиСУН и през 2010 г. на пикапите и камионите Исузу София Ауто се превърна в най-големия мултибранд дилър в България.

Фирмата разполага с три автокомплекса (два в София и един в Благоевград), един предпродажбен и сервизен център (в София), както и с рент-а-кар офис с бърз сервиз и автомивка (отново в София). До момента в София Ауто са реализирани над 10 000 нови автомобила, като капацитетът за сервизно обслужване във всички центрове на компанията е между 150 и 200 автомобила на ден.