Начало Автомобилни новини 21-ият Автомобилен салон София посреща феновете на колите

21-ият Автомобилен салон София посреща феновете на колите

49
0

21-ият поред Автомобилен салон София отвори врати за посетители.

Изложението продължава до 23 юни. То се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) и е включено за осми път в календара на OICA (Organisation Internationale des Constructeurs dAutomobiles), международната организация на автомобилните производители.

35 са премиерите за България, които посетителите могат да видят на тазгодишния салон, както и множество модификации, фейслифти и т.н. Събитието се провежда традиционно в Интер Експо Център на бул. Цариградско шосе 147. Работното време е от 10:00 до 20:00 часа, като входният билет за възрастни е 6 лева, а билетите за деца, ученици и пенсионери са 3 лева. Още през първия ден имаше огромен интерес към салона и посетители изпълваха залите, запознавайки се с най-новите модели и иновации в индустрията.

В рамките на изложението е организирана изключително богата програма, включваща различни концерти и постановки, срещи с автомобилни пилоти, конкурси и игри, тест-драйвове на много от моделите на салона. Ежедневно има събития, който могат да бъдат открити на уебсайта sofiamotorshow.eu.