Начало Лайфстайл Новият Audi A8 с премиера във филма „Спайдърмен: Завръщане у дома"

Новият Audi A8 с премиера във филма „Спайдърмен: Завръщане у дома"

184
0
Завръщане у дома,Спайдърмен

Новият  Audi A8* ще се появи за пръв път на киноекраните още преди своята официална световна премиера. Флагманът на премиум марката ще гастролира в блокбастъра на студио Marvel „Спайдърмен: Завръщане у дома“. По този начин кинофеновете ще бъдат първите, които ще получат възможността да се срещнат с новия автомобил лице в лице на премиерата на филма, която е насрочена за 28. юни в Лос Анджелис.

В новия блокбастър на Marvel Том Холанд в ролята на Питър Паркър ще се вози в новото Audi A8 L, управлявано от бодигарда Хепи Хоган (в ролята – Джон Фавро). Във филмовата сцена могат да се видят част от линиите на предната и страничната част на автомобила. Освен това зрителите ще могат да видят как се представя функцията на автономно движение в задръстване: докато шофира, „Хепи“ отнема ръцете си от волана. Благодарение на активирания Audi AI пилот за движение в задръстване, Audi A8 поема автоматично управлението, а воланът се движи, сякаш се направява от невидима ръка.

Наред с новото поколение на A8, в супепродукцията гастролират още два модела на Audi: Тони Старк залага традиционно на Audi R8 V10 Spyder*, докато самият „Питър Паркър“ управлява Audi TTS Roadster*. Audi ще представи новата генерация на A8 официално пред обществеността на 11. юли 2017 година в рамките на Audi Summit (www.summit.audi) в Барселона. „Спайдърмен: Завръщане у дома“ с участието на  Audi A8 стартира прожекциите си в германските киносалони на 13 юли. 

 

За “Спайдърмен: Завръщане у дома”

След своя сензационен дебют в „The First Avenger: Civil War“, младият Питър Паркър/Спайдърмен (Том Холанд) предстои да покаже своята нова идентичност на супергерой в “Спайдърмен: Завръщане у дома”. Все още подвластен на еуфорията от битката с „Отмъстителите“, Питър се завръща в родината си, където живее с леля си Мей (Мариса Томей), следен строго от зоркия поглед на своя нов ментор Тони Старк (Робърт Дауни-младши). Само че задачата да се впише в ежедневието съвсем не се оказва толкова лесна – той предпочита да докаже, че е нещо повече от симпатичния Спайдърмен от съседната къща. Когато обаче „Лешоядът“ (Майкъл Кийтън) се превръща в негов основен противник, внезапно всичко важно в живота на Спайдърмен се оказва под опасност.

Режисьор: Джон Уотс. Продуценти: Кевин Фейдж и Ейми Паскал. Сценарий: Джонатан Голдщайн & Джон Франсис Дилей, Джон Уотс & Кристофър Форд и Крис Маккена & Ерик Сомерс. Сценаристи: Джонатан Голдщайн & Джон Франсис Дилей, базиран на комикса на Marvel, създаден от Стан Лий и Стив Дитко.

 

Audi A8 (следващо поколение):

Моделът все още не е в продажба, респ. все още няма разрешение за движение по цивилните пътища, отговарящо на нормите 1999/94/EG.

Audi R8 V10 Spyder:

Комбиниран разход на гориво в л/100 км: 11,7;

Комбинирани емисии CO2 в г/км: 277

Audi TTS Roadster 2.0 TFSI quattro S tronic:

Комбиниран разход на гориво в л/100 км: 6,9;

Комбинирани емисии CO2 в г/км: 159