Начало Лайфстайл Audi R8 e-tron – звезда в „Железният човек 3“

Audi R8 e-tron – звезда в „Железният човек 3“

218
0
Audi R8 e-tron

Звездите Робърт Дауни джуниър и Бен Кингсли си поделиха червения килим с Audi R8 e-tron на специална прожекция на Iron Man 3 (Железният човек 3) на Лестър Скуеър в Лондон. Филмът ще тръгне по кината и у нас на 26 април.

Изключителният електрически прототип има важна част във филма, където е управляван от Робърт Дауни джуниър в ролята на магната Тони Старк/Железния човек. Автомобилът бе специално докаран от Германия, за да присъства на представянето на лентата. Колите заемат специално място в повествованието за този супергерой от портфолиото на Марвъл и този път прочутият милиардер със специален костюм се радва на качествата на Audi.

Освен R8 e-tron във филма е включен и Audi S7 Sportback. Той е управляван от главния изпълнителен директор на Старк Индъстрис и приятелка на Тони Старк Пепър Потс (изиграна от Гуинет Полтроу). Присъствието на Audi е още по-осезаемо благодарение на Audi A8 L, A6, S5 Coupe и Q5.

Железният човек 3 е третият филм от поредицата за Тони Старк/Железния човек, който се бори срещу злото по света. Когато светът му се срива, милиардерът тръгва да търси отговорните за станалото. Притиснат до стената, той трябва да разчита на собствените си умения и инстинкти, за да защити най-близките си хора. И докато води поредната си битка с мрачните сили, Тони открива отговора на въпроса, който го преследва от доста време: мъжът ли е силата зад костюма или костюмът прави мъжа важен.

Режисьор на филма е Шейн Блек. Железният човек е супергерой, появил се за първи път в комикса „Tales of Suspense“ (#39) през 1963 г. Самостоятелната му поредица започва по-късно – първи брой се появява през май 1968 г.