ГП на след:
Последно състезание: OAE

Бенефис на Ивайло Цонев, двукратен шампион по картинг на България

09.05.2006 | | коментара Моторно и картинг шоу по случай бенефиса на двукратния републикански шампион по картинг в клас ICC - Ивайло Цонев, ще има на 13 май на писта „ЛАУТА”. Над 30 бивши и настоящи професионални картинг пилоти от клас ICA и ICC ще премерят сили в състезанието LAUTA GRAND PRIX 2006, което е част от официалния календар на БФКС. Надпреварата ще се проведе в два манша на мокро трасе и с нея Ивайло Цонев ще сложи край на своята състезателна кариера в картинга.


РЕТРО КАРТОВЕ от зората на картинг спорта в България ще демонстрират на писта „Лаута”, че и в началото скоростта е била висока, а пилотите не по-малко от днешните са търсили силните усещания и адреналинни преживявания.


Кулминацията на високоскоростното шоу ще бъде първото в историята на Картинг писта „Лаута” DRAGSTER картинг състезание в клас ICC с „дърпане” по цялата дължина на старт – финалната права с директни елиминации. Участниците ще стартират от място по двойки, определени чрез жребий и по-бавният пилот директно ще бъде „елиминиран” след края на гонката по 130 метровата права.
Официални гости на бенефиса ще бъдат автомобилни и картинг пилоти, футболисти и треньори, политици и ВИП личности.


ПРОГРАМА ПО ЧАСОВЕ
16:00 СВОБОДНИ ТРЕНИРОВКИ


16:4 ПОЛПОЗИШЪН
17:10 ОТКРИВАНЕ И ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИВАЙЛО ЦОНЕВ И УЧАСТНИЦИТЕ В ШОУТО


17:30 СТАРТ І.МАНШ /на мокро трасе/ - 8 обиколки


18:00 РЕТРО КАРТИНГ ДЕМОНСТРАЦИИ


18:20 СТАРТ ІІ.МАНШ /на мокро трасе/ - 10 обиколки


18:50 DRAGSTER КАРТИНГ СЪСТЕЗАНИЕ
20:30 КОКТЕЙЛ В ЗАМЪКА „ЕСКАЛИБУР”


Препоръчваме ви:

Вашите коментари

Напиши коментар

Правила за писане на коментари

Горещи Оферти