Начало Лайфстайл BMW Group България показа lifestyle и спортнo оборудване

BMW Group България показа lifestyle и спортнo оборудване

79
0

По време на специално събитие BMW and MINI Lifestyle and Sports Camp BMW Group България представи многообразието от оригинални аксесоари и оборудване предлагани за BMW и MINI. Системи за комфорт и безопасност, грижа за интериора и екстериора на автомобила, системи за товарене и транспорт, както и за информация и забавление, наред с многобройни lifestyle и спортни колекции гарантират на клиентите на двете премиум марки същото високо качество и дизайн, каквото е типично за предпочитаната от тях марка, в почти всеки аспект на техния начин на живот.

Характерно при и разработването на аксесоарите, lifestyle и спорт колекциите е търсенето на иновативни решения и материали, както и висока функционалност и висококачествена изработка. Както и при автомобилите с марка BMW и MINI дизайнът е от първостепенно значение – не случайно голям брой от предлаганите продукти са носители на престижната награда Red Dot Award. Друг водещ принцип при дизайна и производството на аксесоари с марка BMW и MINI e изискването за устойчивост на производството и използваните материали. 

Безспорно най-голям интерес предизвикаха велосипедите на марката, които можеха да се пробват. С нова концепция на дизайна и съвременни технически компоненти BMW отново демонстрира компетентност при разработването и конструирането на велосипеди. Както при всички моторни превозни средства, BMW има за цел да създаде специално изживяване при езда на своите велосипеди. С актуалното поколение, то се гарантира от увеличения размер на колелата, които са вече 28 инчови, нови атрактивни цветови схеми и умно проектирани характеристики, наред с типичния за BMW дизайн на рамката, която се характеризира с изчистени линии и отличителния „Bullneck“ аеродинамичен дизайн. Трите нови версии са BMW Cruise Bike – класика във велосипедната гама на BMW. За да се повиши още повече комфорта при езда и да се адаптира осигури оптимално прилягане спрямо индивидуалните размери на всеки велосипедист, BMW въвежда допълнителен размер на рамката към портфолиото си – S (височина на колоездача 160 – 175 см), M (175 – 180 см) и L (185 – 195 см). С типичната за BMW геометрия на рамката изработена от олекотен алуминий, този велосипед осигурява гъвкава мобилност и е идеален спътник в градски условия. Другата версия е BMW Cruise M Bike се откроява с външен матов черен цвят, джанти и други контрастиращи елементи в червено, които са вдъхновени от спортно-отличителния дизайн характерен за BMW M. BMW Cruise е-Bike впечатлява с иновативно задвижване Performance-Line drive, хармонично интегрирано в алуминиевата рамка и разработено от BOSCH, може да се задейства, по желание в подкрепа на силата на въртене на педалите. Електрическият мотор, снабден с 400-Wh-батерия, който е значително по-мощен от своя предшественик и хармонично интегриран в рамката, се откроява с типичното за BMW пътно поведение и максимална скорост на електрическото задвижване 25 км / ч. Въз основа на до 1000 сензорни измервания в секунда, за BMW Cruise е-Bike анализира въртенето на педалите от страна на водача и определя оптималното подпомагане. Компютърен дисплей на кормилото дава указания за смяна на предавките. 

Специален акцент при представянето на велосипедната колекция BMW Cruise M Bike Limited Edition създаден в чест на BMW M2. Подобно на BMW M2 Купе, BMW Cruise M Bike Limited Edition – който ще бъде произведен в лимитирана серия от 1500 броя – се отличава с изключителна динамика и пъргавина.