Начало Автомобилни новини Брабус са готови с пакета си и за кабрио-версията на Мерцедес Е-клас

Брабус са готови с пакета си и за кабрио-версията на Мерцедес Е-клас

322
0

След като показаха изключителни пакети за останалите версии на Мерцедес-Бенц Е-клас, сега дойде време Брабус да обърнат внимание и на кабрио-варианта на Е-класата.

Абсолютно всички двигатели, с които се предлага стандартно модела, са получили модификации – Е 250 CDI BlueEFFICIENCY разполага с 235, вместо с 204 к.с., a Е 350 CDI BlueEFFICIENCY вече има 272 „коня“.

Що се отнася до бензиновите агрегати – Е 250 CGI BlueEFFICIENCY вече има 230 к.с., а Е350 CGI е получил допълнителни 18 конски сили.

На върха на гамата седи моделът Е500, чиято мощност от 387 к.с. е увеличена от инженерите на Брабус до 462 к.с. посредством увеличаване на работния обем от 5,5 на 6,1 литра.

Естествено на външния вид също е обърнато подобаващо внимание посредством страхотен нов аеродинамичен пакет. Окачването е снижено с 30 мм, а джантите се предлагат в размери от 17 до 20 цола.

Интериорът естествено включва логото на Брабус на множество места, както и редица нови карбонови детайли, но както винаги, най-нестандартните екстри се предлагат като допълнителна опция в индивидуализиращата програма на Брабус.