Начало Лайфстайл Да живееш като Бърни Екълстоун – може, срещу поне $1 млн.

Да живееш като Бърни Екълстоун – може, срещу поне $1 млн.

93
0
Бърни Екълстоун,Фабиана Флоси

Ако някой някога е искал да живее като Бърни Екълстоун, то сега би могъл да го стори, като плати поне 1 милион долара за привилегията. Битието на управляващия търговските права на спорта е достъпно като част от офертата за специално издание на Формула 1 Опуса.

Формула 1 Опус (Formula One Opus) е най-голямата – в буквален смисъл – книга, създавана за спорта. На 852 страници е разказана историята на спорта, а изданието тежи цели 37 килограма.

Последният Опус е посветен специално на Бърни и е обявена цена от $1 млн. Човекът, който спечели книгата, ще получи 4 пропуска за всеки състезателен уикенд от сезон 2014 г. във Формула 1, както и частна маса в Падок клуба. Освен това ще има възможност да пие чай на неформална среща с Екълстоун в частния му моторхоум след всеки старт. На едно от състезанията 83-годишният англичанин ще е домакин и на специална вечеря със собственика на Опуса.

Притежателят на книгата ще получи освен това ексклузивни покани за други събития, свързани с шампионата като бала на ФИА и т.н. Самият Опус ще е с автографи както на Бърни, така и на всички живи шампиони във Формула 1.

Наддаването за книгата е отворено до 24 декември 2013 г.