Начало Автомобилни новини Dacia и Националният отбор по волейбол заедно към нови победи

Dacia и Националният отбор по волейбол заедно към нови победи

38
0

Днес, дни преди квалификациите за Европейското първенство по волейбол Рено Нисан България и Българска Волейбол Федерация подписаха договор за спонсорство.

Съгласно подписаното споразумение Рено Нисан България ще окаже значителна финансова и логистична подкрепа на Националния отбор по волейбол – мъже. Освен парична сума компанията предоставя на Волейболната Федерация нов автомобил Renault Master с 14 + 1 места и специално луксозно оборудване.

Изключително ми е приятно, че в лицето на Националния отбор по волейбол на България успяхме да намерим партньор, който споделя нашия стремеж към усъвършенстване и преследване на високи резултати, заяви Лоран Бернар – Генерален директор на Рено Нисан България.

Логото на Dacia ще бъде носено върху тренировъчните екипи на Националите по време на мачовете им от Европейското първенство и Световната лига. Първите срещи ще се проведат на 16 – 18 май във Варна, когато са двубойте с Португалия и Хърватска.

През 2007 Dacia Logan се утвърди като най-продаван модел на пазара на новите автомобили в България с 3014 доставки. Този изключителен резултат се дължи до голяма степен на много доброто представяне на Dacia Logan MCV и на успешното лансиране на Dacia Logan Van, заслужил титлата Мултифукционален автомобил на годината.

Сред най-големите постижения на мъжкия ни Национален отбор по волейбол са двете класирания на трето място на Световното първенство в Япония през 2006 и Световната купа в Япония през 2007 г.