Начало Автомобили Дънлоп с нов силен вносител

Дънлоп с нов силен вносител

107
0

Израелската Камор Груп разширява дейността си в нашата страна, като се насочи и към търговията с гуми. Новосъздадената фирма Камор Тайърс е дъщерна на подобна компания в израелския картел. Тя е вносител на Дънлоп и Фулда в страната.
Официално новата компания бе представена на 18 декември в изложбения център на Камор Ауто (вносителят на BMW и Мини) до Бизнес Парк София.
Камор Тайърс ще е със седалище в същата сграда и е официален вносител на Дънлоп и Сава за България.
Компанията ще търси нов подход в работата с клиентите, като вече инвестира в огромни складови наличности и разнообразие от гуми.
Камор Тайръс ще черпи от богатия опит на своите израелски парньори, които са в бизнеса над 20 години и също така представляват и комбинират работата си BMW и Мини в Израел.
В тази връзка на представянето на присъства г-н Габи Дубински, директор на подразделението за внос на гуми към Камор Груп.
От българска страна присъстваха г-н Борис Чернев, директор продажби Гудиър Дънлоп в България, както и Октавиян Велкан, заемащ същата позиция за региона в който страната ни е включена. Качествата на най-новите продукти Дънлоп разкри г-н Деян Тодоров, мениджър продажби на марката у нас.