Начало Автомобилни новини DS 3 и DS 7 с нови нива на оборудване PALLAS И...

DS 3 и DS 7 с нови нива на оборудване PALLAS И ÉTOILE

33
0
DS7 Pallas

От юли DS 4 се предлага във версии на оборудване PALLAS и ÉTOILE. Сега към новата, по-прегледна и компактна структура на гамата се присъединяват DS 3 и DS 7. Целта е клиентите да получат по-голяма яснота за предложенията на марката, а DS Automobiles да може да подчертае най-важните характеристики на тези модели по подобаващ начин.

Новата структура на гамата осигурява на потребителите достъп до най-доброто от традициите, знанията и уменията на престижния френски производител. Двете допълващи се версии имат изразителен и ярък характер и нива на оборудване, които могат да отговорят напълно на клиентските очаквания.

Вдъхновена от титлата „Palace” („Дворец”), отличаваща най-луксозните петзвездни хотели, версията PALLAS се завръща в гамата на DS Automobiles. Названието има дълбоки исторически корени в миналото на DS и се използва за първи път през далечната 1964 година. Шестдесет години по-късно то се завръща със същата цел – да бъде олицетворение на френските традиции и майсторство. Навремето „Pallas“ е представен като нова версия, предназначена да задоволи вкусовете и желанията на най-взискателните клиенти. Отличаващо се с огромно внимание към детайлите, това върхово ниво на изпълнение остава в историята като еталон за качество и лукс при легендарния DS.

Със завръщането си в гамата на DS Automobiles версията „Pallas“ запазва първоначалната си цел. Тя предлага богато оборудване, адаптирано перфектно към изискванията на всеки от потребителите в пазарните сегменти на различните модели.

Върховото изпълнение в гамата ÉTOILE също е ярка част от френските традиции и символ на парижкия елит. То носи името на площад „Шарл дьо Гол“ (известен преди това като площад „Етоал“) – прочутото кръгово кръстовище. В средата му се издига Триумфалната арка – емблематична парижка забележителност в горната част на авеню „Шан-з-Елизе“. От птичи поглед площадът изглежда като звезда, в която се събират лъчите на многобройни улици и булеварди.

Нови версии DS 3 PALLAS и ÉTOILE

Всички варианти в гамата на DS 3 имат еднакви отличителни черти. Оформлението на предната част при тях се откроява с DS WINGS в блестящо черно с хромирани акценти. Допълват ги хромирани емблеми, надписи и лакирани в черно централни капачки на колелата. Разликите в дизайна на екстериора при двата варианта на оборудване са съсредоточени в колелата: При ниво PALLAS се използват 17-инчови алуминиеви джанти DUBLIN (по желание се предлагат и 18-инчови колела NICE). Изпълнението ÉTOILE е оборудвано стандартно с 18-инчови алуминиеви джанти NICE. (По желание за 100% електрическата версия E-TENSE се предлагат и 18-инчови колела TOULOUSE.)

DS 3 PALLAS продължава стилистичната линия на класическото ниво на изпълнение DS Pallas с висококачествен интериор с тапицерии и облицовки от силиконова тъкан Perruzi Silicon Fabric и черен текстил DS Basalt Black Canvas с възможност за допълнителна поръчка на тапицерии от черна лицева кожа в Basalt Black. DS 3 ÉTOILE на свой ред демонстрира интериор от текстил Basalt с Alcantarа. Има допълнителна възможност за избор на естествена кожа напа в Criollo Brown с електрически настройки на седалките.

DS 3 ÉTOILE предлага и възможност за поръчка на висококачествена озвучителна система FOCAL Electra, пакет Total Tech (със система DS DRIVE ASSIST за полуавтономно шофиране на ниво 2, head-up дисплей, матрична система на предните светлини DS MATRIX LED VISION и панел за безжично индуктивно зареждане на смартфон), както и пакет Range за 100% електрическата версия E-TENSE (термопомпа и трифазно бордово зарядно устройство с мощност 11 кВт).

Колекцията ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY допълва гамата с тапицерии от фина естествена напа в Criollo Brown. Запазеният досега само за това изпълнение цвят на външното лаково покритие Night Flight вече се предлага в цялата гама.

DS 7 PALLAS и ÉTOILE

Следвайки ускорения темп на електрификация на гамата на DS Automobiles, наименованията на plug-in хибридните версии ще претърпят промяна. E-TENSE 225, E-TENSE 4×4 300 и E-TENSE 4×4 360 вече ще се наричат съответно PLUG-IN HYBRID 225, PLUG-IN HYBRID AWD 300 и PLUG-IN HYBRID AWD 360.

Всички DS 7 вече се предлагат стандартно с черен пакет Black и дръжки на вратите в основния цвят на каросерията. Емблемите E-TENSE при plug-in хибридните версии отпадат. Те ще бъдат заменени от нови емблеми на капака в зависимост от конкретната версия.

При DS 7 PALLAS се предлага тапицерия от Deep Black Alcantara с допълнителна възможност за DS Basalt Black Canvas. Още от това базово ниво DS 7 PALLAS вече предлага богато оборудване с добавени алуминиеви педали и отопление на предните седалки.

Интериорът на DS 7 ÉTOILE се отличава с тапицериите от фина естествена кожа напа в цвят Basalt Black или Pearl Grey.

Допълнителни пакети

Подобно на обновената гама на DS 3 за всяко от нивата на оборудване се предлагат и допълнителни пакети – електрически механизъм на капака на багажника с достъп при заети ръце, разширена двузонова автоматична климатична инсталация, първокласна HiFi озвучителна система FOCAL Electra и часовник BRM R180 при пакета Comfort и алармена система, система DS DRIVE ASSIST за полуавтономно шофиране на ниво 2, активна система на окачването DS ACTIVE SUSPENSION SCAN с контрол от видео (PLUG-IN HYBRYD 225), система за наблюдение на зоната около автомобила 360 VISION с цифрови камери за видеоасистенция при маневри с ниска скорост отпред и отзад, панел за безжично индуктивно зареждане на смартфон и два допълнителни USB порта отпред при пакета Tech на PALLAS.

При ниво ÉTOILE пакетът Absolute Comfort включва система за вентилация и масаж на предните седалки, разширена двузонова автоматична климатична инсталация и висококачествена HiFi озвучителна система FOCAL Electra®. Пакетът Tech Absolute на свой ред включва панел за безжично индуктивно зареждане на смартфон, два допълнителни USB-C порта на предните места, система за нощно виждане DS NIGHT VISION, активна система на окачването DS ACTIVE SCAN SUSPENSION с контрол от видеосензор (PLUG-IN HYBRYD 225), система за наблюдение на зоната около автомобила 360 VISION с цифрови камери за видеоасистенция при маневри с ниска скорост отпред и отзад и алармена система. И при двете нива се предлага и бордово зарядно устройство с мощност 7,4 кВт и заряден кабел Mode 3.

 

Ексклузивна версия PERFORMANCE

Към гамата вече се добавя и изключителната версия на изпълнение PERFORMANCE. Тя е предназначена само за варианта на задвижване PLUG-IN HYBRID AWD 360 и е базирана на нивото на оборудване ÉTOILE. Отличава се с характерна емблема DS Performance, черно лого на DS в Sparkling Black, DS WINGS, блестящочерни релси за багажник на покрива и лайстни на страничните прозорци, 21-инчови джанти BROOKLYN с централни капачки в блестящочерно (по желание се предлагат и 21-инчови колела NEW YORK) и нова емблема AWD в задната част на каросерията.

Тапицериите в интериора предлагат избор между фина естествена кожа напа в Basalt Black или Pearl Grey. Стандартното оборудване при тази версия включва също разширена двузонова автоматична климатична инсталация, панел за безжично индуктивно зареждане на смартфон, два USB-C порта и система за наблюдение на зоната около автомобила 360 VISION с цифрови камери за видеоасистенция при маневри с ниска скорост отпред и отзад. Като допълнителна възможност се предлагат и пакетите Total Comfort и Total Tech, както и пакетът Charging (бордово зарядно устройство с мощност 7,4 кВт / заряден кабел Mode 3), както при нивото на оборудване ÉTOILE.

Колекцията ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY придава завършен облик на гамата. Към стандартното оборудване е добавена система DS DRIVE ASSIST за полуавтономно шофиране на ниво 2. Запазеният досега само за тази версия цвят на външното лаково покритие Night Flight вече се предлага в цялата гама.