Начало BG спорт Екатерина Стратиева и навигаторът и Георги Аврамов показаха новата визия на рали...

Екатерина Стратиева и навигаторът и Георги Аврамов показаха новата визия на рали автомобила си

287
0
Екатерина Стратиева, Георги Аврамов
Екатерина Стратиева и навигаторът и Георги Аврамов показаха новата визия на рали автомобила си Opel Corsa Rally4

Екатерина Стратиева и навигаторът и Георги Аврамов показаха новата визия на рали автомобила си Opel Corsa Rally4. Новите цветове са вдъхновени от спонсора Betano, но както каза Катя на нея особено и харесва, защото сега колата е по-цветна и има нещо „момичешко“.

За Стратиева и Аврамов предстои участие в Rallye Weiz в Австрия. Състезанието ще се проведе между 11 и 13 юли и е част от European Rally Trophy. Състезанието ще послужи на Астра Рейсинг като подготовка за предстоящите асфалтови състезания  от European Rally Championship. Отборът ще вземе участие в Rally di Roma Capitale в Италия, Barum Czech Rally Zlin в Чехия, Rali Ceredigion в Уелс и Rally Silesia в Полша.

Първото състезание на Екатерина Стратиева е точно 2005 през юли на планинско Панагюрище.

Rallye Weiz е около 160 километра и ще бъде за нас като тест. Десет дни по-късно ще стартираме в Rally di Roma Capitale, втори асфалтов кръг от европейския шампионат. Искаме да направим всички асфалтови до края. За мен Rally Barum ще бъде петнадесето състезание и много искам да стартирам. Имаме и макадамово окачване, но не съм готова за участие в тези кръгове. В края на април имахме катастрофа, в Канарски острови стартирахме с автомобил под наем, където също имахме проблеми. Така за нас след май това е първо състезание. Избрахме да бъде по-леко като тест за по-тежките състезания в европейския шампионат“, сподели Стратиева.