Начало Списание Ферари и Макларън се представиха първи

Ферари и Макларън се представиха първи

30
0

Новите автомобили на фаворитите във Формула 1 от Ферари и Макларън бяха представени първи тази зима. Сякаш и в това традиционно състезание за възможно най-бързо създаване на кола според промените в регламента силите изглеждат изравнени.
Само с ден разлика видяхме двата нови топ болида, а малко по-късно се появи и новата Тойота. BMW също бяха готови с всичко и в традиционния си стил нашето списание се опита да покрие възможно най-много теми от вече настъпващия шампионат. Надявам се, че първите информации за новите автомобили дават ориентация за посоките и темпове на развитие, а специално внимание отделихме и на това какво точно се променя в управленито на автомобилите без вече прословутия тракшън контрол.
Традиционно за зимните месеци отделихме повече място на историята като този път избрахме Порше – име символ в спорта, но с кратко участие в Гран при. Почти същото важи и за много популярния през 70-те Рики Фон Опел, наследник на основателите на прочутата марка.
Рали Дакар пропадна за първи в своята история, а световните ралита започват нов сезон и това са други традиционни теми, както и новостите в автомобилите.
С две думи всичко започва отначало в една нова и надявам се по-успешна за всички Вас нова година.

Иван Тенчев