Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ферари обяви завръщането на бивш основен спонсор

Ферари обяви завръщането на бивш основен спонсор

2251
0
Ферари и Mission Winnow
снимка, Ферари

Ферари обяви завръщането на бивш основен спонсор. От Скудерията потвърдиха, че Mission Winnow ще остане партньор на отбора, въпреки че първоначално беше отхвърлен преди началото на сезон 2022.

Марката Mission Winnow се виждаше редовно върху автомобила между 2018 и 2021 г. Въпреки това отборът беше принуден да се състезава без нея по време на редица събития от Гран при.

Въпреки че логото на компанията бе премахнато преди началото на новия сезон в F1, преговорите между Ферари и компанията майка за цигари Филип Морис Интернешънъл (PMI) продължават.

Преди няколко дни бе забелязано връщане на името на Mission Winnow в уебсайта на Ферари. Това действие предполага, че разговорите между двете страни са довели до споразумение. Оттогава екипът потвърди, че Mission Winnow остава част от семейството на Скудерия Ферари.

Изявлението на компания идва точно един ден преди началото на уикенда Гран при на Австралия. Предишното състезание в страната се проведе през 2019 г. Тогава Ферари бяха принудени да се откажат от цветовете на марката на Филип Морис заради строгите закони за реклама на тютюневи изделия в островната държава.

Продуктът Mission Winnow e собственост на швейцарско-американската компания Филип Морис Интернешънъл, която е собственик на цигарената марка Марлборо. Тя представя Mission Winnow католаборатория за промяна, фокусирана върху преформулирането на разговорите, предизвикването на открити дебати, свързването на хората и подкрепата за реализирането на иновативни идеи.“

Въпреки това дружеството е обвинявано в това, че представлява форма на скрита реклама на тютюневи изделия.

Връзката на PMI с Ферари датира от 1973 г. В края на 90-те години Марлборо става титулярен партньор на отбора от Маранело.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mission Winnow (@missionwinnow)