Начало Лайфстайл Фетел във възторг от мача на Барселона срещу Валенсия

Фетел във възторг от мача на Барселона срещу Валенсия

71
0
Себастиян Фетел,Хана Шпратер

През изминалия уикенд Себастиан Фетел се възползва от възможността да присъства на Камп Ноу в Барселона на срещата между едноименния тим и отбора на Валенсия. При това мачът се превърна в гала спектакъл, след като Лео Меси отбеляза четири гола, а Барселона победи с 5:1.

Фетел бе уловен от обективите на почетната трибуна, където наблюдаваше мача заедно със своята приятелка Хана Шпратер.

Беше фантастично – бе във възторг Фетел, докато обясняваше на събралите се журналисти в падока на пистата Каталуня. – За щастие уцелих точния мач. Меси вкара четири гола, Шави добави един. Аз съм сериозен фен и мога да заявя, че няма друг стадион с по-добра атмосфера. Беше невероятно преживяване. По принцип съм фен на Айнтрахт Франкфурт, но за съжаление сега са във втора бундеслига. В международен аспект съм фен на Барселона, играят много приятен за гледане футбол. Дори да стискаш палци за някой друг отбор, няма как да не уважаваш начина им на игра.

Днес Фетел отпътува за Милтън Кийнс, където ще проведе тренировка в симулатор преди утре да се появи в Берлин, за да получи Сребърен лавров лист, най-престижната спортна награда в Германия.