Начало Други Финалът на Тайм Атак България е този уикенд на писта Дракон

Финалът на Тайм Атак България е този уикенд на писта Дракон

117
0

Този уикенд 16-17 септември, на писта Дракон – Калояново, предстои финалът на сезона на Тайм Атак България. Повече от 45 участници са заявили участие до момента в различните класове, а всеки, който желае, също може да се включи като се запише тук: http://timeattackbulgaria.com/registration/

Организаторите са определили максимален брой на участниците – 60, за да могат всички да се насладят максимално на карането по пистата. В генералното класиране ситуацията е много завързана, като с реални шансове за спечелване на титлата са първите 7 в подреждането.

Водач е Павел Йовев с 34,5 т., следван от Момчил Великов с 33 т., Борислав Петров с 32 т., Явор Карастоянов с 25 т., Илиан Петров с 24,5 т., Димитър Велинов с 21,5 т. и Никола Кръстев с 20 т. Максималният брой точки, които могат да се спечелят в предстоящия уикенд са 37,5, което прави изхода от битката в неделя крайно непредсказуем и интересен.

За победителите в отделните класове от неделния кръг, е предвидена награда – ваучер за 10-минутна сесия в София Картинг Ринг. FTA Auto пък ще подарят безплатно замерване на дино стенда си за 5-ия, 8-ия, 11-ия, 14-ия, 17-ия и 20-ия в Генералното класиране. Този, който се класира на втора позиция в Генерално класиране, ще получи 2 часа време на дино стенда за настройване на своя автомобил.