ГП на САЩ след:
Последно състезание: Япония

Григор Григоров представи новата си кола Пежо 208 R2

14.04.2017 | Иво Кръстев, снимки Николай Пашкуров | коментара

Григор Григоров и навигаторът му Даниел Миленков представиха новата кола - Пежо 208 R2, с която ще се състезават през новия сезон. Предизвикателствата пред Григор са българският рали шампионат, както и балканския рали трофей.

На церемонията присъстваха много елитни пилоти от близкото минало, а председателят на федерацията ни по автомобилен спорт Владимир Илиев пожела успех на екипажа с новата му кола.

Григоров е двукратен шампион в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy, но сега препятствията пред него са различни. Григоров благодари на семейството си, което е неотлъчно до него в рали изпитанията и си пожела един добър сезон. Григор винаги е демонстрирал класата си по състезателните трасета, а дебютът му с новата кола ще е на рали България в средата на май.

Пилотът отчете, че винаги се е учил от многократния ни рали шампион Димитър Илиев. Събитието беше уважено още от Радослав Козлеков, треньора на пилотите в Hyundai Racing Trophy - Петър Гьошев, Ясен Попов, Крум Дончев и др.

"Винаги съм се стремял към победите, конкуренцията ме мотивира, когато нямаш конкуренция, ти започваш да се разсейваш и да правиш грешки, каза Григоров. - Ще се борим за първото място в генерално класиране при автомобилите с един двигателен мост. Постижимо е с този автомобил да се борим и за призово класиране и в българския рали шампионат.”

Препоръчваме ви:

Вашите коментари

Напиши коментар

Правила за писане на коментари

Горещи Оферти