Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън чака плановете на Либърти, за да вземе решение за бъдещето си

Хамилтън чака плановете на Либърти, за да вземе решение за бъдещето си

65
0
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън очаква да разбере какви са плановете на Либърти Медия за развитието на Формула 1 преди да вземе решение за бъдещето си в спорта.

Спортният директор на Мерцедес Тото Волф заяви в края на март, че подписването на нов договор с четирикратния световен шампион е на практика формалност. Самият пилот обаче като че ли не е толкова сигурен в решението. Той сподели, че не бърза да приключва преговорите с оглед на факта, че утре Либърти ще оповести пред отборите в каква посока ще работи.

„Това може да има или да няма влияние върху взимането на решения, срока им или какво изобщо ще решиш да правиш”, продължи пилотът на Мерцедес. „Следващият контракт ще е може би най-важният в кариерата ми. Така че за мен става все по-важно какво решение ще взема и за какъв период, като се има предвид, че съм в късната част от активната си дейност.”

Англичанинът отрече думите му да са намек, че може да си тръгне от спорта, ако плановете на Либърти не му харесат.

„Не намеквам нищо. Ще е интересно да се види какво ще се случи във Формула 1, от която съм част и аз. Ще е интересно да видим как ще пасне на всички ни. И всъщност това идва в много добър момент, защото още нищо не съм подпсал”, допълни Хамилтън.