Начало Лайфстайл Хамилтън и Шерцингер се разделиха окончателно

Хамилтън и Шерцингер се разделиха окончателно

36
0

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън се разделиха окончателно, бе обявено официално днес в общо изявление на двамата, оповестено от говорител. Романът между навършилия 25 години преди дни пилот на Макларън и световноизвестната певица от Пусикет Долс продължи малко по-малко от две години преди да решат, че им е нужно време, за да се съсредоточи всеки върху собствената си кариера. Задължителното допълнение гласи, че ще си останат близки приятели.

Световният шампион във Формула 1 за 2008 г. срещна 7 години по-голямата от него Никол на наградите на MTV в Мюнхен в края на дебютния си сезон (2007 г.). В началото на връзката им певицата по-рядко ходеше по състезания с любимия освен в ключови моменти, като например Гран при на Бразилия ’08, когато Хамилтън спечели короната си. През миналия сезон обаче, след появили се слухове за раздялата им, тя започна редовно да ходи по състезания. Това явно не е помогнало на отношенията им, за което свидетелства днешното изявление.

Според непотвърдена информация истинската причина за краха е нежеланието на все още младия англичанин да се обвърже сериозно, каквото е било желанието на половинката му. Никол редовно подхвърляше намеци за сватба през изминалите 20 месеца, на които Хамилтън в нито един момент не откликна.

Английският пилот зарадва поне букмейкърските къщи в родината си, които приемат най-невероятни залози – като например за това кои известни личности първи ще се сгодят през новата година. От Уилям Хил например пострадаха сериозно от обявения преди дни годеж на Ръсел Бранд (английски комедиен актьор и водещ на радио и телевизионни програми) и певицата Кейти Пери, тъй като приемаха точно за този случай залози 5/1.

Следващите в списъка и вече фаворити са Джордан (родената като Кати Прайс модел-певица-известна личност) и боксьора Алекс Рийд (6/1). Веднага зад тях до днес бяха Хамилтън и Никол с 6/5, но букмейкърите няма защо да се тревожат вече за тях. Отделен въпрос е дали няма да започнат залагания коя ще е следващата изгора на Люис…