Начало Лайфстайл Хамилтън и Шерцингер сгодени?

Хамилтън и Шерцингер сгодени?

185
0
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън и Никол Шерцингер са сгодени, твърди английският таблоид Дейли Стар. Повод за публикацията стана реплика от страна на световния шампион във Формула 1 за 2008 г. при пристигането му с певицата на Националните филмови награди – класация на телевизия ITV, призовете в която се присъждат въз основа на зрителски вот. Последното издание се проведе преди дни, а при появата на Хамилтън и Никол на червения килим пилотът каза:

Много сме заети в момента, но тя ще планира сватбата. Определено ще намери време, няма съмнение.

32-годишната певица и 26-годишният автомобилен състезател са заедно от три години (с кратка пауза от около месец), но досега отричаха появяващия се от време на време слух, че ще се женят. Връзката им протича сложно, тъй като ангажиментите им често ги пращат в различни краища на света. Люис пътува за кръговете от Формула 1, а Шерцингер се занимава с куп неща. Тя не само изнася концерти, но и участва в различни риалити телевизионни формати, а през 2010 г. дори се снима във филм (третата част на Мъже в черно) и епизод от сериал (Как се запознах с майка ви).

В краткото интервю при пристигането си на наградите пък Никол с усмивка сподели и че сметките й са станали абсурдни:

– И двамата сме непрекъснато на Скайп, нонстоп хвърчат имейли. На Люис не му пречи толкова, но аз съм с американска карта и не ми се получава особено добре.

Тя успя и да похвали гаджето си – обяви го за най-добрия пилот в целия свят и допълни, че се чувства напълно сигурна, когато той я вози в автомобил.