Начало Списание Хармония в Макларън в сянката на R25!

Хармония в Макларън в сянката на R25!

27
0

Сякаш още не мога да повярвам колко силни са Рено в началото на новия сезон във Формула 1. Сякаш ме е страх да си помисля, че ще успеят да останат на върха до края. А те са много силни наистина – с пълни, с празни автомобили, в една, в много обиколки, на различни писти.

23-годишният Алонсо е железен – в един тур, в поредица обиколки дори под натиск, макар да не му се налага да кара по този начин дълго. Фисико за жалост е преследван от проблеми, но екипът изглежда перфектно балансиран и засега – без никакви проблеми.
R25 е истински шедьовър и бяхме длъжни да пооткрием част от неговите тайни, след като през март разкостихме новите Ферари F2005 и Макларън MP4-20.

Италианците рискуваха с новата кола и въпреки проблемите, тя доказа скорост, а това е обещаващо преди европейската фаза на сезона.
Що се отнася до Макларън най-бързите обиколки в състезанията са факт, а още по-забележителна е хармонията в екипа, който всички очакваха да се взриви с пристигането на Монтоя.
Това е друга важна тема в този брой, защото нормалната работа и хуморът на Денис могат да помогнат екипът да се отърси от консервативната си тактика в състезанията досега и да даде своя дял за вдигането на адреналина.
Съвсем не последно място амбициите и потенциалът на Тойота са повече от очебийни и обърнахме внимание дори на един малък детайл от тяхното развитие – кокпитът на Трули, за да получим представа за какво развитие става дума.

За пореден път увеличаваме обемът на нашето списание, за да може в него да го намерите и легендите на спорта като Джим Кларк и Ауди Куатро, които просто ни вдъхновяват да го обичаме.

Иван Тенчев