Начало Списание Хауг за Шумахер в новия брой на ClubS1

Хауг за Шумахер в новия брой на ClubS1

38
0

В Мерцедес са изключително доволни от привличането на Михаел Шумахер в тима си за Формула 1 този сезон. Въпреки неубедителните резултати на седемкратния световен шампион вицепрезидентът на концерна Норберт Хауг твърди в ексклузивно интервю за новия брой на българското списание ClubS1, че никой не би могъл да отправи сериозни упреци към германеца, защото колата, с която разполага, все още не е на нужното ниво. В същото време Хауг е доволен, че само за няколко месеца Мерцедес са получили PR присъствие във водещи медии за над 30 милиона евро.

В друго ексклузивно интервю за новия брой на най-популярното списание от този тип у нас пилотът с най-много участия в историята на Формула 1 Рубенс Барикело разкрива ключови моменти от изключителната си кариера, започнала в Гран при по времето на великия Аертон Сена.

Разказите на журналистите от списанието от Канада, Испания, съседна Сърбия, Италия, Португалия и Франция добавят информация за развоя на събитията в спорта и най-новите автомобили.

В навечерието на рали България, което за първи път в историята е част от световния шампионат, изданието излезе на пазара със специално приложение, в което на 32 страници е представен не само маршрутът на ралито и участниците в него, но и цялата подготовка на водещите тимове на Ситроен и Форд.

Специално за изданието в ексклузивно интервю звездата на тима на Форд в световните ралита Мико Хирвонен разказа за това какво предизвикателство е нашето състезание за него и целия рали елит.

Драмата в Льо Ман е друга тема, която е пресъздадена от представители на списанието във Франция, както и моментът, когато за първи път от години стари врагове като Жак Вилньов и вездесъщият Михаел Шумахер си подадоха ръце.

преглед на броя                                                 коментирай във форума

преглед на притурката