Начало Автомобилни новини Honda модернизира HR-V e:HEV

Honda модернизира HR-V e:HEV

394
0
Honda HR-V e:HEV

Гамата на компактния SUV се обогатява с още една линия на оборудване и нови цветове. Honda внася промени във външността и интериора, подобрени са управлението и динамиката.  

В резултат на стиловия фейслифт третото поколение на HR-V   вече ще изкушава купувачите с още по-отчетливо скулптирана броня. Радиаторната решетка е с черен декоративен кант в горната си част, а фаровете – с потъмнени вътрешни части. Тонираните стъкла са включени в серийното оборудване за всички нива. Промените в интериора се изразяват в още по-ергономичен дизайн на централната конзола за удобно безжично зареждане.

Добавени са нови цветове и специално оборудване Advance Plus с ексклузивни стилни детайли и допълнителни опции за персонализация.

С леко променен дизайн е и светлинната LED лента отзад, простираща се по цялата широчина на автомобила. Тя е допълнена от новата гама от три възможни цвята – зеления Sage Green, синия Seabed Blue и сивия Urban Grey.

И в това издание на модела продължава да бъде актуална патентованата система „вълшебни седалки“ Honda Magic Seats.

Още една линия на оборудване за Honda HR-V e:HEV

Новото ниво на оборудване Advance Plus надгражда познатото Advance Style. То добавя ексклузивни трицветни акценти на изпълнената в черно Crystal Black радиаторна решетка. Оборудването включва комплект лети джанти и панорамен стъклен покрив.

Икономичност и по-добра управляемост

Хибридната система e:HEV остава непроменена и  предлага баланс между икономия на гориво, ниски вредни емисии и високи динамични показатели. Както и досега задвижващата система съчетава 1,5-литров бензинов двигател с мощност 107 к.с. и електромотор (131 к.с.). Изживяването зад волана на HR-V става по-добро, засилена е структурната здравина на автомобила, шумът и вибрациите са сведени до минимум.

Авангардна техника и безопасност

В оборудването на HR-V вече е включен асистентът за подпомагане при движение в задръстване за полуавтономно шофиране при натоварен трафик. Обновеното приложение My Honda+ осигурява подобрена свързаност и дистанционни действия с автомобила.

Широкообхватният технологичен пакет за безопасност Honda Sensing осигурява спокойствие на пътя. Към него е добавена система от камери с няколко перспективи за още по-добър 360-градусов обзор около автомобила. Системите за активна безопасност са преработени, за да се оптимизира намесата им при всекидневното шофиране.

„В обновената Honda HR-V e:HEV са надградени нейните силни страни, като стилния дизайн, енергийната ефективност, съчетана с отлични динамични показатели и съвременни технологии и това определено ще се хареса на купувачите на компактни SUV автомобили“, твърдят от фирмата производител.

В Европа продажбите на модернизираното трето поколение на HR-V започват поетапно от септември. Стартът ще бъде даден в Обединеното кралство – затова на снимките ни е британската версия.