Начало Автомобилни новини Хонда на „Автосалон Варна” 2008

Хонда на „Автосалон Варна” 2008

178
0

На таз годишния „Автосалон Варна” на площ от 135 кв. м. ще бъдат представени 4 модела на Хонда:

Акорд
За пръв път пред българската публика ще бъде представен новият Акорд. Наложилият се със своята икономичност, спортно поведение, агресивна визия и изключителна сигурност той се превърна в образец за съвременен автомобил. За последните четири години Акорд е най-търсеният в сегмент D и най-продаваният модел на Хонда в България.

CR-V
Автоматичното CR-V с прецизните си и изчистени линии, съвременните и впечатляващи форми го правят забележим на пътя. CR-V излъчва мощ, агресия и елегантност. CR-V е автомобил, който можеш да управляваш по интуиция.

Сивик седан
Сивик седан е изцяло обновен, автомобилът предлага безкомпромисния лукс и комфорт на Хонда. Сивик 4 врати „порасна” и от сегмент С премина в D. Седанът притежава практичността и удобствата, които са необходими за идеалния семеен и фирмен автомобил перфектно съчетани с комфорта и изискаността на автомобилите от високия клас.

Сивик хечбек
Сивик хечбек е олицетворение на всичко, което е Хонда – спорт, нови технологии, страхотен дизайн и иновации. Напълно нов интериор, ново табло, нови седалки, нов стъклен покрив. Присъствието на Сивик на пътя е осезателно, ще го забележите веднага.

За всички желаещи ще бъдат предоставени test drive автомобили Хонда. Посетителите на изложението ще могат да тестват дизеловият вариант на новият Акорд, високо проходимият модел на Хонда с автоматична скоростна кутия CR-V , хибридът на Сивик, семейният ван FR-V и разбира се лимузината на Хонда – Legend.

За първи път пред варненска публика ще бъде представен скутера Lead, а за пръв път изобщо пред българска публика ще бъде представено 250 кубиковото ATV на Хонда. Почитателите на екстремните изживявания ще бъдат впечатлени.

Официалното представяне на новият Акорд пред журналистите ще бъде на 29 август от 16:00 часа на щанда на Хонда.