Начало Автомобилни новини Honda ще покаже два концептуални модела в Женева

Honda ще покаже два концептуални модела в Женева

50
0
Honda Civic Wagon

Два концептуални модела ще покаже Honda по време на световното автомобилно изложение в Женева в началото на март. Новото поколение NSX Concept ще е редом със Civic Wagon. Заедно с тях ще е новото CR-V с 1,6-литровия i-DTEC дизелов двигател на компанията. Всичко това трябва да даде идея на медиите и потребителите какво предстои като развитие в концерна през следващите няколко години.

Civic Wagon демонстрира последните виждания на дизайнерите на Honda. Версията за Женева напомня силно финалния вариант, който ще влез в производство. И този автомобил ще се прави в завода на Honda в Суиндън (Великобритания).

Европейски дебют ще направи и Honda NSX Concept. Този модел пък сочи посоката, в която най-вероятно ще се развие следващото поколение на легендарния NSX и в частност интериорния му дизайн. Екстериорът остава верен на оригиналната концепция и запазва динамичните си пропорции.

CR-V е следващият модел от европейската гама, сдобиващ се с новия i-DTEC дизелов мотор (1,6 л). Двигателят е най-лекия в класа си и подобрява представянето на колите, като същевременно спомага за намаляване разходите на клиентите. Колата и агрегатът също се правят в Суиндън, като ще са на пазара от есента на тази година.