Начало Автомобилни новини Hyundai представя автомобил с горивни клетки на CES 2018 с нови автономни...

Hyundai представя автомобил с горивни клетки на CES 2018 с нови автономни функции

62
0

Hyundai Motor ще представи три нови технологии на провеждащото се в Лас Вегас Изложение за потребителска електроника (CES) от 9 до 12 януари. И трите ще са фокусирани върху технологиите за свързаност от бъдещето с неговите все по-големи предизвикателства. Една от премиерите ще бъде на следващото поколение водороден автомобил с горивна клетка,  оборудван с новите технологии Advanced Driver Assistance System (ADAS). На събитието ще бъде представено и новото име на модела.

Новият електрически модел с горивна клетка е поредното попълнение в еко ориентираното портфолио на Hyundai. Той ще разшири визията на компанията за предоставяне на по-чиста мобилност на света. В допълнение Hyundai ще представи новите си разработки за приложението на водорода в дома в секцията Hydrogen Life Vision – Водородна визия за живота. Демонстрациите на технологии от бъдещето ще бъдат представени и от обновената идея на Hyundai за Интелигентен персонален кокпит. Той дава възможност за гласови команди с изкуствен интелект и демонстрира грижа за удобството, базирана на жизнени знаци – всичко това на една ръка разстояние от комфорта на шофьорската седалка.

Инициативата на Hyundai по разширяването на портфолиото от екологични и изцяло безвредни за околната среда возила с автономни функции е част от стратегията на марката за подкрепа на екологичния начин на живот. Тя се изразява и в подкрепата на Hyundai към Зимните олимпийски игри в Пьонгчан.