Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 И двамата пилоти на Ред Бул в челната десетка

И двамата пилоти на Ред Бул в челната десетка

66
0

Денят определено бе много силен за пилотите на Ред Бул. Марк Уебър даде девето време, а въпреки че катастрофира, Дейвид Култард успя да вземе десетата позиция на стартовата решетка.

Марк Уебър: „Имахме чиста квалификация без проблеми. Често ми блокираха колелата, но нямаше определен сектор от обиколката, който да е бил по-слаб от другите – оттук нататък трябва да видим утре как ще се развият нещата. 78 обиколки не са малко, а и има известна несигурност по отношение на времето, така че да се надяваме да спечелим някоя точка.”

Дейвид Култард: „Карах с около 185 км/ч, когато се случи инцидентът, като се ударих доста силно в стената. Когато натиснах спирачките, колата зави. Понеже се изкачвах, е възможно колелата да са блокирали, но просто когато това се случи обикновено, човек се оправя, като отпуска спирачките.”

„Затова и ще проверим колата и ще видим дали е имало някаква повреда отзад. Затова и ще проверим колата и ще видим дали е имало някаква повреда отзад. Но ще прегледаме колата, ще проверим информацията и тогава ще разберем.”