Начало Автомобилни новини Индустриал Комерс е сервиз на годината

Индустриал Комерс е сервиз на годината

90
0
Индустриал Комерс

Инициираният от Шел България и организиран от Прес Авто Клуб България конкурс Автомобилен сервиз на годината излъчи първите си победители.

Селекцията бе разделена на два етапа, а за участие – поканени над 100 сервиза. Над 20 от тях подадоха заявки за участие, като описаха материалната си база, квалификация на персонала и практики в обслужването на клиентите. Във втория етап продължиха 13 и те бяха посетени от жури, направило и крайния избор.

В крайна сметка за сервиз на годината бе посочен Индустриал Комерс, оторизиран сервиз на Хюндай за България. Той спечели заради забележителни резултати, включващи инвестиция, направена в една впечатляваща материална база, практиките за удобство на клиента и отзивите на клиентите, международните стандарти, осигуряващи контрол на качеството на услугите, безопасни и здравословни условия на труд и опазване на околната среда, изключителните условия за гаранция на предоставената услуга.

Беше отличен и още един сервиз, в който големият опит на неговите собственици и мениджъри поставя един семеен бизнес на впечатляващо високо ниво: Автоцентър Митвас взе приз за компактен мултифункционален сервиз на годината. За мениджър на сервиз, най-близо до клиента, пък бе награден Владислав Александров от София Франс Ауто.