Начало BG спорт Иван Влъчков провежда тестове на изцяло реновирания Sin Car R1

Иван Влъчков провежда тестове на изцяло реновирания Sin Car R1

294
0

На писта „Серес“ в Гърция седемкратният шампион на България  Иван Влъчков, провежда тестове на изцяло реновирания след зимния сезон Sin Car R1. Днес и утре предстоят изпитания на автомобила, като ще бъдат извършвани различни настройки и ще бъдат проверени способностите му.

Припомняме, че автомобилът е изцяло българско производство и именно поради това е оцветен в българския трикольор. Автомобилът се подготвя за предстоящите кръгове от ESET CUP, като първото състезание е на трети и четвърти август в „Мост“ – Чехия.

Пилотът на автомобила е млад и талантлив състезател, който още на седем години е стартирал своята кариера в шампионата по картинг. Иван Влъчков е следващата надежда за успехи на българския автомобилен спорт.

Освен това Иван е и изключително активен за това младите хора да не практикуват автомобилни спортове извън пистите и по този начин да предизвикват или да стават жертви на пътнотранспортни произшествия.

През изминалата година той участваше в множество кампании организирани от „Европейски център за транспортни политики“ под формата на срещи и беседи с ученици от средните училища и основното поколение, което отправи тогава беше „Пътят не е състезателна писта“.

Иван Влъчков благодари на всички спонсори и екипа си, които са зад гърба му и го подкрепят: ГРОМА ХОЛД, HTI BULGARIA, ИА ТРАНС, ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА ТРАНСПОРТНИ ПОЛИТИКИ