Начало Автомобилни новини Jaguar XF – най-добър автомобил за висшия мениджмънт

Jaguar XF – най-добър автомобил за висшия мениджмънт

135
0

След като стана Автомобил на годината за 2008 г. на сп. “What Car?”, тази година Jaguar XF отново бе отличен от британската медия, този път в категорията “Най-добър автомобил за висшия мениджмънт” за 2009 г.

Jaguar XF за пореден път е заслужен победител. Той е синоним на стил, положение и престиж; шофирането му винаги е специално събитие, а интериорът му е един от най-вълнуващите”, коментира Стийв Фоулър, редактор в списанието.

„Да спечелиш за втори път награда от „What Car?” е невероятно признание. Още от самото му представяне XF постига огромни успехи. Посрещнахме годината изключително добре с представянето на дългоочаквания XFR и новия XF Diesel S – модели, които безспорно поставят нови стандарти по отношение на пътно поведение, икономия и ефективност”, допълва Джеф Казънс, Управляващ директор, Jaguar Cars, Великобритания.

От представянето си досега XF е спечелил повече от 30 награди по цял свят. Повечето от тях са от престижни британски издания като „Top Gear”, „CAR magazine” и „The Sun Motoring”. „What Diesel” и „Auto Express” също поставиха XF в челните си класации, като го определиха за „Автомобил на годината” за 2008 г.