Начало Автомобилни новини JB Дизайн доработиха Ламборгини Мурсиелаго LP 640

JB Дизайн доработиха Ламборгини Мурсиелаго LP 640

218
0

JB Дизайн представиха нов тунинг кит за Ламборгини Мурсиелаго LP 640. Моделът се нарича LP 640 JB-R и може би първото, което се набива на очи в него, е специалната боя, която може да бъде поръчана само при JB Дизайн.

След това разбира се идват никелираните джанти Шмид с размер от 20 цола, обути с гуми 265/30 отпред и 335/30 отзад.

Аеродинамичният пакет включва нови преден спойлер и въздухозаборници, странични престилки, заден спойлер и дифузьор.

Изпускателната система е подменена, а силата на звука, излизащ от нея, може да бъде променян посредством бутон на таблото на автомобила.

Що се отнася до двигателя – тунинг специалистите са подготвили два пакета за увеличаване на мощността му. След внедряването на първия, мощността достига до 714 к.с., в при втория, „конете“ вече са 750. Така максималната скорост, която автомобилът е способен да разавие, е порастнала 370 км/ч.

Вътрешността също не е оставена без промяна. Карбоновите детайли вече са много повече, а тапицерията включва страхотна комбинация от черна кожа Алкантара и тъмно-червена шведска кожа.

Засега единственият готов екземпляр от LP 640 JB-R е този, използван за снимките, който има 9000 километра зад гърба си и се продава на цена от 355 000 евро. А ако желаете чисто нов, ще трябва да се свържете с JB Дизайн за уточняване на цена.