Начало Други Jurid представя гамата Evo-Kit

Jurid представя гамата Evo-Kit

35
0

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на Federal-Mogul Holdings Corporation, разшири гамата си спирачните компоненти. Немският бранд, производител на спирачни продукти съгласно всички OE стандарти, Jurid, представи нова продуктова линия, която осигурява на потребителите обширна селекция от спирачни комплекта с монтирани челюсти, готови за монтаж.

Jurid Evo-Kits са със специален дизайн, който позволява на механиците да спестяват време при ремонт на спирачните челюсти. Тези комплекти включват всичко, от което имате нужда, ОЕ автоматичен регулатор на износването и всички аксесоари, които трябва да бъдат монтирани. Всеки набор от компоненти има детайлни инструкции за поставяне, които стъпка по стъпка описват целия процес. Гамата се състои от 117 части и обхваща всички водещи производители на превозни средства.

Federal-Mogul Motorparts обяви също така нов пакет техническа поддръжка от страна на своя европейски експерт, производител на спирачни части Jurid.. Поддръжката осигурява гама от инструменти, които помагат на механиците да се възползват максимално от спирачните продукти на компанията. Пакетът съдържа още инструкции за употреба, технически съвети за решаване на евентуални проблеми при монтирането.

Пакетът за техническа поддръжка на Jurid дава решения за често срещани проблеми при монтирането на продукти на модели като Ford C-Max, Renault Megane, Toyota Rav 4, Citroen DS4, Alfa Romeo Mito и VW Passat. С техническите съвети, механиците имат нужната информация да отстранят трептенето и шума и да увеличат ефективността на спиране. Диаграмите дават информация, която служи за идентифициране на често срещани проблеми и причините за тях, което помага за по-лесното им решение.

Освен това Jurid ще разшири допълнително гамата си продукти с ново портфолио при спирачните течности и ще продължава да увеличава гамата и покритието от превозни средства на всички продуктови линии.

Техническата поддръжка, която осигурява Jurid е достъпна на всички помощни страници. Тя ще продължи да се разраства, включвайки широка гама от продукти за популярни европейски модели.