Начало Автомобили КИА Моторс разпространи снимки на третото поколение Пиканто

КИА Моторс разпространи снимки на третото поколение Пиканто

61
0

КИА Моторс разпространи снимки на изцяло новото, трето поколение Пиканто – един от най-продаваните модели на марката.

Разработенo в дизайнерските студиа на КИА в Намянг, Корея и Франкфурт, Германия, новото Пиканто внася младежки стил и енергично излъчване в А-сегмента. GT-линията на модела е с по-самоуверена стойка, динамична визия и подчертан атлетичен профил. Удълженото с 15 мм междуосие (от 2385 мм до 2400 мм) гарантира и по-обширно вътрешно пространство. Екстериорната гама включва 11 цвята, които открояват изцяло новия модел.

По отношение на интериора, високотехнологичният комфорт, удобство и мерки за безопасност са в унисон с модерния интериорен дизайн и богато оборудване. Моделът предлага съвременна информационно-развлекателна система и много възможности за персонализация.

Потребителите на изцяло новото Пиканто ще се насладят на богато оборудване, повече пространство и по-голяма вместимост на багажното отделение в сравнение с конкурентите в сегмента. Въпреки увеличеното междуосие, Пиканто запазва компактните си екстериорни размери.

КИА Пиканто ще осъществи своята премиера по време на международния автосалон в Женева 2017г., а дистрибутирането му в търговската мрежа ще стартира от лятото на настоящата година.