Начало Други Мотоциклетите на Honda и новият Civic са звездите на Tourist Auto Show...

Мотоциклетите на Honda и новият Civic са звездите на Tourist Auto Show във Варна

67
0

Десет мотоциклета и четири автомобила ще са атракциите на Honda по време изложението Tourist Auto Show, което ще се състои във Варна от 26 до 29 април.

Посетителите ще имат възможност да тестват десетото поколение на легендарния Civic във версии хечбек и седан. Емблематичният модел на Honda жъне успехи на всички пазари и изкушава с 5-звездна безопасност, 6-годишна гаранция, високо стандартно ниво на оборудване и икономични и мощни бензинови двигатели – 1.0 VTEC Turbo с макс. мощност 129 к.с. и 1.5 VTEC Turbo с макс. мощност 182 к.с. Съвсем скоро в България пристига и новата дизелова версия на модела с 1,6-литровия мотор i-DTEC с макс. мощност 120 к.с.

Другите автомобили на щанда на Honda са HR-V с ненадминато пространство за всички и всичко благодарение на патентованата система за „магически седалки“ на марката, както и бестселърът CR-V, най-продаваният SUV в света за 2016-а според Jato Dynamics, който е най-купуваният модел на Honda у нас. Очаква се новите поколения на тези два модела да пристигнат в България тази есен.

Почитателите на бързите и екологични мотоциклети ще могат да се насладят на прекрасните скутери от серията SH, новите 125-кубикови PCX и Forza, „голите“ CB 650 F и MSX 125, известен с прозвището „Monkey”. Желаещите ще имат уникалната възможност да направят тестрайд на представителите на on-off гамата на Honda – легендарния CRF 1000L Africa Twin и NC750X.

Звездата от мотоциклетната колекция на Tourist Auto Show във Варна ще бъде феноменалният къстъмбайк CMX 500 Rebel, типичен представител на ‘bobber’ стила, с който всеки ще ще се отличи в скучния трафик. При него пасажерската седалка се демонтира за броени секунди и така получаваме едноместна конфигурация на байка. Сравнително лек, с мощност и въртящ момент, идеални дълги преходи, той е и изключително маневрен и стабилен дори и при ниска скорост.