Начало Автомобилни новини Mansory с нова тунинг програма за Порше Кайен

Mansory с нова тунинг програма за Порше Кайен

441
0

Тунинг фирмата Mansory показа нов тунинг пакет за актуалното поколение Порше Кайен. Екстериорът на SUV модела е променен изцяло от швейцарските тунинг майстори.

Някои от промените по колата се набиват на очи веднага, като променената предна броня с добавена към нея престилка и по-големите въздуховоди. Отзад в бронята е вграден дифузьор, а новите сдвоени ауспухови тръби изглеждат особено впечатляващо. Широчината на автомобила е порастнала с 40мм заради новите странични престилки.

Новите ковани черни алуминиеви джанти с по пет спици могат да бъдат поръчани в два размера – 10х22 и 11х23 инча. Те са специално разработени от Mansory с цел да държат пружините под контрол, като по този начин подобряват ускорението и спирането на автомобила. Пружините са нови, с тях центъра на тежестта е понижен с 35мм. Също така заедно със спортния пакет на компанията може да бъде поръчано и въздушно окачване, което снижава колата с 45мм. По-големите спирачни дискове работят заедно с четири-бутални спирачни апарати.

Промените обаче не са само по външния вид. Интериорът изобилства от карбон, а седалките и таблото са обшити със специални контрастни шевове.