Начало Автомобилни новини Менсъри показаха новия си кит за Порше Панамера Турбо

Менсъри показаха новия си кит за Порше Панамера Турбо

537
0

Швейцарската компания Менсъри пусна на пазара нов тунинг кит за Порше Панамера Турбо, който освен всичко друго дава и 36% повече мощност на четиривратия модел.

Колата вече разполага с 690 к.с. мощност и 700 Нм въртящ момент, като това води и до по-добро ускорение от 0 до 100 км/ч, отнемащо точно 4 секунди. Максималната скорост пък е увеличена от 303 до 328 км/ч.

За да постигнат това, Менсъри са препрограмирали ECU-то на двигателя, подменили са турбокомпресорите с по-големи и са подменили изпускателната система.

Що се отнася до визията, предната броня е изцяло променена и има нови LED-дневни светлини, а задната броня вече има вграден дифузьор, който заедно с новия заден спойлер спомага за по-добрата аеродинамика в задната част.

Предният капак е направен изцяло от карбон, а калниците са допълнително разширени. Пакета завършват огромни 22-цолови джанти, обути с гуми Дънлоп SP SportMaxx.

Интериорът се характеризира с изцяло нова кожена тапицерия, боядисана в синьо и жълто, като освен това е добавен и нов спортен волан.