Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Не съм писал любовни песни, нямам търпение да се кача в Мерцедес-а...

Не съм писал любовни песни, нямам търпение да се кача в Мерцедес-а си, сподели Хамилтън

46
0
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън изглеждаше в значително по-добро настроение на пистата Хунгароринг, отколкото през уикенда за Гран при на Германия в началото на юли. Пилотът на Мерцедес обясни, че минаването през музикално студио в Лос Анжелис му е помогнало да се настрои. След като пък бе попитан за престоя си там, прояви готовност да уточни какво точно е правил.

Не съм писал любовни песни, за да спечеля някого обратно – каквито предположения имаше от някои хора. Това просто е нещо, което ми доставя истинско удоволствие. И е нещо, в което всъщност съм много, много добър. В ЛА има куп страхотни студиа, а това бе най-доброто, където съм се озовавал. Звукът е невероятен. Чудесно забавление е – обясни англичанинът.

Публикуването на снимки от студиото в Туитър с обяснението, че това е „скривалището ми“, където си излива душата, предизвикаха споменатите от Хамилтън слухове. Заговори се, че той пишел песен, за да си върне Никол Шерцингер, с която се раздели наскоро. Обяснението на Люис би трябвало да сложи край на приказките, а и той бе категоричен, че е готов за надпреварата на Хунгароринг, където има вече три победи.

Паузата беше твърде дълга. Липсваше ми да съм в колата. Тази седмица вълнението ми, че се връщам в кокпита бе особено голямо. Имах време да помисля колко добре върви сезонът за мен досега. В началото на годината се изговориха толкова неща – кое е правилно или грешно решение, дали (моето да премина в Мерцедес) е било глупава грешка. Заедно с отбора обаче постоянно доказваме колко са бъркали всички. Понастоящем сме втори в конструкторския шампионат. Чувствам се привилегирован и благодарен за приноса си към този резултат – каза пилотът. – Настроен съм положително за идващия старт, тъй като знам, че колата ни бе подобрена за този уикенд. Бях на полпозишън за миналото състезание и имам шанс да постигна същото. Остава да видим дали можем да победим.

Мерцедес ще карат днес за първи път с новите гуми на Пирели. На отбора бе забранено да участва в тестовете за млади пилоти на Силвърстоун (заради изпитанията след Гран при на Испания), когато останалите екипи работиха с доставчика по последните спецификации. Според него другите тимове определено имат предимство заради това.

Не сме разбрали напълно гумите – в противен случай щяхме да имаме по-добри резултати. Надявам се само като сложим новите поне да нямат още по-негативен ефект за нас. Дано успеем да запазим темпото си. Трябва да се борим за позиции от пета напред – добави Хамилтън.