Начало Автомобилни новини New Renault Symbol

New Renault Symbol

54
0

Renault предстои да представят нов триобемен модел, който впечатлява със своите изразителни и плавни линии. Дължината от 4.26 метра и височина от 1.43 метра гарантират добре балансирани пропорции, докато дизайнът на предницата подчертава новия стил на Renault, възприет и от Symbol. Погледнат отстрани, автомобилът напомня много на престижен седан. Контурите на задницата също говорят за един нов статут, който се преследва със Symbol. Наличието на хромирани елементи по предната решетка и задния панел допълнително говорят за по-висок статус на модела.

Новият Renault Symbol притежава елегантност, която само е допълнително подчертана от дизайна на предницата, както и цялостното хармонично стилизиране, което напомня на престижен седан.

Отвътре пътниците и водачът определено ще оценят комфортния и добре изработен интериор. Новият Renault Symbol също така осигурява и достатъчно багажно пространство, което е идеално напаснато, както за професионална употреба, така и за пътувания през уикенда.

Гамата от бензинови и дизелови двигатели е една от най-добрите по отношение на нисък разход на гориво. От компанията твърдят, че тези двигатели са най-ефективните, които се предлагат за този клас автомобили.

Дизайнът на предницата говори за нови нива на динамика и комфорт, които са постигнати при модела. Новият Symbol печели много от окачването и трансмисиите, които са направени за оптимални нива на комфорт и ефективност.

Обществеността ще има възможността да види новия Renault Symbol по време на предстоящото автомобилно изложение в Москва, което отваря врати на 26 август. Новото Renault Symbol определено предлага много аргументи, с които да спечели семействата в Централна и Източно Европа, Русия, Турция и Близкия Изток. Затова и вероятно не е случайно, че моделът ще дебютира именно в Москва.