Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Нямаше как да работя с Екълстоун, призна Рос Браун

Нямаше как да работя с Екълстоун, призна Рос Браун

69
0

Новият отговорник по спортните въпроси във Формула 1 Рос Браун разкри, че не е имал никакво желание да работи с вече бившия бос Бърни Екълстоун. Браун обаче също така отрече да има каквато и да е роля в освобождаването на 86-годишния бизнесмен. Британецът управлява спорта заедно с изпълнителния директор на Liberty Media Чейс Кери и отговорника по комерсиалните въпроси Шон Брачес.

„Не бих могъл да работя с Бърни, но не съм поставял условие той да го няма. Не е вярно, че съм изисквал подобно нещо, заяви Браун. – Би било забавно, ако можехме да бъдем в един екип. Но това беше невъзможно. Бърни през годините е правел нещата по своя си начин и беше доста ефективен. Никога обаче не съм виждал Бърни с каквито и да е сериозни партньори, не в управлението на бизнеса.

Имал е помощници в дадени аспекти, но не мисля, че моята работна философия ще съвпадне с неговата. Бърни беше много добър в реактивния подход, докато при мен е обратното. Искам да планирам нещата в дългосрочен план. Това, естествено, не значи, че той не е правил планове.“