Начало Автомобилни новини Нов търговски комплекс на Омникар Ауто в Бургас

Нов търговски комплекс на Омникар Ауто в Бургас

804
0
New showroom

Омникар Ауто, оторизиран дилър на марките Renault, Dacia и Nissan, откри официално своя нов обект в гр. Бургас. Той се състои от два отделни шоурума за нови автомобили – за марките Renault & Dacia и марката Nissan, както и експресен сервиз и пункт за годишни технически прегледи. Общата площ на автокомплекса е 1 160 кв. м., подемниците са 6, а работните места общо 10. Комплексът е построен между магазините Кауфланд и Практикер на ул. Янко Комитов №5.

Това е най-голямата инвестиция на Омникар Ауто ООД извън гр. Пловдив – приблизително 1 000 000 лв. Към общата площ на сервизите трябва да се прибави и действащия към момента автокомплекс с обща площ 1 250 кв. м., включващ механичен сервиз – 550 кв. м., 8 подемника, 11 работни места и сервиз авторепаратура с площ 550 кв. м., 1 камера за боядисване и 2 зони за подготовка. Той се намира на бул. Владимир Вазов № 7.

След откриването на комплекса в гр. Бургас Омникар Ауто ООД ще насочи усилията си към построяването и пускането в действие на нов шоурум, гаранционен и извънгаранционен сервиз за марката Nissan в гр. Пловдив. Общата му площ ще бъде 560 кв. м., ще разполага с 4 подемника и общо 7 работни места.

„Искам да благодаря на моите партньори, с които приехме това предизвикателство и успешно се справихме с него. Искам да благодаря и на всички участвали в реализацията на този обект, начело с фирмата главен изпълнител, за това, че успяха да се справят с изключително кратките срокове и с необходимото качество. Отправям специални благодарности на партньорите ни от Рено Нисан България за предоставената ни възможност и гласуваното ни доверие. Надявам се тази инвестиция да е първата от поредица подобни стъпки. Уверен съм, че ще бъде успешна. Не на последно място бих искал тази инвестиция да бъде полезна и удобна за гражданите на Бургас и клиентите на марките Renault, Nissan и Dacia“, сподели Златомир Ангелов, Управител на Омникар Ауто.