Начало Автомобилни новини Нов център на Renault и Dacia в Търговище

Нов център на Renault и Dacia в Търговище

807
0

В Търговище отвори врати най-новият продажбено-сервизен център за автомобили Renault и Dacia в България.

За създаването на комплекса е направена инвестиция в размер на 1 600 000 лева. Изграден е върху площ от 5 декара и включва автосалон за 15 автомобила с възможност за демонстрация на цялата гама на Renault и Dacia, автомивка и сервиз със седем работни места около четирите подемника и двата „канала”.

Инвеститорът в проекта е БУЛАВТО – ТЪРГОВИЩЕ ООД, част от холдинга БУЛАВТО Груп. Дейността ще се извършва от името на АЛИАНС АУТО ООД – фирмата, обединяваща бизнеса с автомобили Renault и Dacia на холдинга.

„Натрупаният през 16-те години от основаването на БУЛАВТО Груп опит в развитието на кадрите, както и огромните инвестиции в продажбено-сервизни комплекси в градовете София, Варна, Шумен, а сега и в Търговище, ни дават увереност, че благодарение на доволните ни клиенти и с помощта на лоялните ни партньори, холдингът ще затвърди позицията си на най-бързо развиващ се дилър на Рено Нисан България.” с гордост сподели, господин Петър Лефтеров, Изпълнителен Директор на БУЛАВТО Груп.

Оборудването на комплекса е изцяло съобразено с най-новите изисквания на Renault и включва специализирани инструменти, позволяващи обслужването и ремонта на цялата гама автомобили, производство на френската компания. Основната част от необходимите консумативи, резервни части и аксесоари са налични в Търговище, а евентуално липсващите са с експресна доставка. Сервизът е проектиран и оборудван така, че да позволи обслужване и ремонти както на леки и лекотоварни автомобили, така и на камиони, включително в композиции с дължина до 15 метра. Монтираният стенд за регулиране на преден мост на тежкотоварни автомобили е от последно поколение и е единствен по рода си в региона.

Екипът от мотивирани специалисти е готов да отговори на най-високите очаквания на клиентите на комплекса. Квалификацията на търговския и сервизен персонал ще се обогатява и поддържа постоянно с обучения, организирани директно от академията на Renault. Основен стремеж на екипа ще бъде въвеждането на новите за региона на град Търговище изключително високи стандарти на работа с клиенти на френската компания.