Начало Рали Нови 3 заявки от Мегапорт за рали Сливен

Нови 3 заявки от Мегапорт за рали Сливен

178
0
Мирослав Ангелов

Нови три заявки за участие в рали Сливен са постъпили при организаторите. Това са екипажите на тима на Мегапорт Мирослав Ангелов/Недялко Сивов (Пежо 208 R2), Емил Денев/Богомил Ненов (Рено Клио) и Антон Титов/Динко Георгиев (Ситроен DS3 R3T). С новите три заявки, общия брой на екипажите, които ще представляват Мегапорт стана 4. Заявка вече подадоха Светозар Колев/Павлин Калчев.

През настоящия сезон Мирослав Ангелов и неговия навигатор Недялко Сивов са сред претенденти за спечелването на шампионската титла в рали шампионата. Двамата се намират на втора позиция в класирането след първите два кръга от първенството. Ангелов и Сивов завършиха на пета позиция в рали България през май, а в последния кръг в Твърдица бяха втори.

След поредица от незавършени състезания Емил Денев и Богомил Ненов успяха да запишат успешно класиране в последния кръг от шампионата – рали Твърдица-Елена. Двамата бяха седми в общото подреждане, а в клас RC3 спечелиха трето място.

Антон Титов/Динко Георгиев също има амбиции да се класира в призовите места за националния рали шампионат. Двамата се завърнаха в националното първенство в рали „Твърдица – Елена“ и бяха много близо до местата на подиума. В крайна сметка Титов и Георгиев завършиха четвърти.