Начало Автомобилни новини Ново уникално лизингово предложение представи Тойота Балканс

Ново уникално лизингово предложение представи Тойота Балканс

53
0
тойотА

Ново уникално лизингово предложение представи Тойота Балканс в пресденя на Автосалон София 2011 г. След като преди 4 месеца стартира Toyota Optimal Leasing – удобно и гъвкаво решение при покупка на нов автомобил с нисък лихвен процент (5,25%) и ниски месечни вноски (започващи от 159 лв. на месец), сега компанията дава на потребителите съвсем нов вариант за ползване винаги на нов автомобил за 10 години с една-единствена първоначална вноска. То е иновация не само за България, но и за цял свят.

При лизинговия план, наречен 10 години нова Toyota, клиентът може да кара последователно три нови коли на марката за посочения период, като ги сменя на всеки 40 месеца. Първоначалната вноска е 10%.

Сред предимствата за потребителите са фактът, че няма да се грижат за препродажбата в края на лизинговия период, няма да инвестират в първоначална вноска за нова лизинг и т.н. Освен това на всеки 3 години те ще имат възможност да избират дали да продължат със следващия нов автомобил или да се откажат. На клиентите се предоставя и избор дали желаят да придобият превозното средство.

Тойота Балканс се гордеят с гъвкавостта и адаптивността на предложението, което е създадено така, че да отговаря на актуалните семейни нужни и статут на клиента.

Ние вярваме, че лидерството не е просто постижение, а начин на мислене и отговорност. Като лидер чувстваме огромна отговорност към българските клиенти, особено в тези трудни времена. Затова след успеха на Toyota Optimal Leasing, който промени българския автомобилен пазар и отново съвместно с нашия партньор Sogelease, създадохме програмата 10 години нова Toyota. Никога не е било толкова лесно, достъпно и сигурно да притежавате винаги последен модел на нова автомобил Тойота, както днес – заяви управляващият директор на Тойота Балканс Велко Лазов.