Начало Автомобилни новини Първа снимка на концептуалния Ssangyong C200 Aero

Първа снимка на концептуалния Ssangyong C200 Aero

38
0

Корейският автопроизводител Ssangyong разпространи първата официална снимка на своя подобрен концептуален модел С200, който вече носи допълнението Аеро. Новата инжинерна и дизайнерска студия ще бъде показана изцяло на световното автоизложение в Сеул, което ще се проведе през април.

Новия модел силно напомня представения в Париж през семптември С200 SUV, който разполага с двулитров турбодизелов агрегат с 175 к.с. Прототипът има шаси тип монокок, задвижването е на предните колела, а цялостната форма на модела силно напомня Тойота RAV4, а предницата в известна степен се доближава до тази на Ауди Q7. Дизайнът на колата е създаден от фирмата собственост на ДжуджароИталдизайн.

Разпространената снимка показва С200 Aero в тъмно лилав цвят, а по екстериора се забелязват серия промени, започващи с предната броня. Предницата вече се характеризира с броня, боядисана в цвета на купето, по-добре напаснати като стил фарове за мъгла и по-ясни очертания. Решетката и въздухозаборниците също са ревизирани. Новите колела, по-големите спирачни дискове и задния спойлер придават повече спортен дух на модела.

Предполага се, че тази ревизирана версия ще е доста по-близо до серийния модел. Ssangyong C200 Aero концепт ще бъде показан следващия месец в Сеул, заедно с представения миналата седмица С200 Есо.