Начало Автомобилни новини Пъстрата колекция от автомобили ADAM на щанда на Opel в Париж

Пъстрата колекция от автомобили ADAM на щанда на Opel в Париж

131
0
Adam,Opel

Новият ADAM – шикозният малък градски модел на Opel е на път да отбележи своята световна премиера само след няколко дни в рамките на есенния автосалон “Mondial de l’Automobile” в Париж (29 септември -14 октомври 2012 година), където тайните на практически безграничните възможности за индивидуално оформление на модела ще бъдат окончателно разкрити. 

Пъстрата колекция от автомобили ADAM на щанда на Opel ще отрази множество напълно различни индивидуалности на модела и ще даде възможност на посетителите да се запознаят за първи път с безпрецедентния потенциал на ADAM по отношение на индивидуализацията, както и с многобройните новъведения и удобства, които той предлага. Желанието на създателите на модела е всеки един автомобил да бъде просто уникален по рода си. 

В момента на откриването на изложението ще бъдат обявени цените на ADAM и желаещите ще могат да направят своята поръчка на новия модел. С цел да изпробват предварително как потребителите ще се ориентират сред многообразието от предлагани допълнителни възможности за оборудване и индивидуализация, създавайки своя мечтан ADAM, специалистите на Оpel са избрали четирима щастливци от екипа, които са получили шанс да бъдат сред първите, създали ADAM по свой индивидуален вкус и предпочитания. 

Кейти, изключително приветлив и отворен към света маркетингов експерт, пожела нейният ADAM да бъде ярък и цветен, насочвайки се към динамичния вариант ADAM SLAM. Наред с пищната тоналност “Red’n’Roll” на външното лаково покритие, тя избра бял покрив и черен цвят на колелата с подходящи бели пръстени на външния ръб. За елегантната нотка в интериора се грижат избраните от нея тапицерии на седалките от естествена кожа. Ролята на „черешката на тортата” при този ADAM играе вътрешната облицовка на тавана с осветление тип „звездно небе”. “По този начин се постига усещане за дръзка магия,” споделя виждането си Кейти. Opel е първият автомобилен производител, предлагащ в модел от малкия клас подобна възможност за изпълнение на облицовката на тавана, която до момента бе изключителна привилегия на много редки модели от висшия клас. 

Колегата на Кейти от отдела по дизайн Оливие на свой ред отдаде предпочитанията си на елегантната версия ADAM GLAM, тъй като харесва изисканата цветова комбинация от топлия кафяв тон “A Star is Brown” и бялото. Като запален колоездач и с цел да придаде на своя ADAM индивидуална нотка с отношение към модерната градска мобилност, Oливие се насочи и към уникалния за марката Opel велосипеден багажник FlexFix, който е интелигентно вграден в задната броня на новия модел. 

Самоопределящият се като пристрастен към технологиите и почитател на музиката Филип, който работи като инженер в областта на автомобилните светлини, оборудва своя закачлив ADAM JAM с новата изключително модерна инфоразвлекателна система IntelliLink със 7-инчов чувствителен на докосване цветен дисплей, благодарение на която личният му iPhone може да се превърне в неразделна част от автомобила. Той добави към оборудването на своя ADAM и висококачествената озвучителна система на Infiniti със седем на брой високоговорителя, която ще му даде възможност да се наслади изцяло на любимата си рокмузика и гласа на легендарния Джони Кеш по време на пътуване. 

Сабрина, която е инженеринг мениджър в екипа на Opel, в същото време е горещ последовател на последните модни тенденции и води активен начин на живот с много спортни занимания. Тя се почувства привлечена от чара на версията ADAM JAM с неговото яркозелено външно лаково покритие “Greenspotting”. “Имената на цветовете при новия модел са също толкова ярки и жизнерадостни, колкото и самите цветове,” споделя тя с широка усмивка. A за да придаде на своя ADAM допълнителна доза спортно излъчване, Сабрина се възползва от пакета оборудване на линията OPC (Opel Performance Center), която осигурява на ADAM значително по-мускулесто излъчване. 

Кейти, Оливие, Филип и Сабрина ще получат своите  изцяло изпълнени по индивидуален вкус екземпляри от ADAM в рамките на следващите няколко седмици. А за да направят чакането малко по леко, те ще посетят изложението в Париж, за да се запознаят с другите представители на ADAM на щанда на Opel. 

Впечатляващо богата колекция от варианти на ADAM в Париж 

Избраните от четиримата „пилоти-изпитатели” на ADAM комбинации са само малка част от предлаганите практически безгранични възможности за индивидуално оборудване и оформление на новия модел. На изложението “Mondial de l’Automobile” в Париж ще бъде представено и обяснено за първи път и в значително по-подробни детайли цялото многообразие от индивидуални възможности за промяна на облика на модела. 

С богатата колекция от различни варианти на новия модел ADAM на своя щанд на изложението (палата 5.2, щанд 501), марката Opel не само ще демонстрира грандиозната палитра от предлагани цветове, оборудване и индивидуални възможности, но и характеристиките на новата инфоразвлекателна система IntelliLink с възможност за интеграция на смартфони (с операционни системи Apple iOs и Android) в автомобила. Интерактивни модули, аудиовизуални артистични изпълнения и разбира се богата гама от автомобили ADAM ще претворят в реалния живот създадените от екипа дизайнери и инженери на Opel новаторски възможности за индивидуално оформление на новия модел. Сред тях са например стилните облицовки на тавана, декоративните панели с подсветка на арматурното табло и аксесоарите за колелата в различни цветове. Специален модул на щанда ще позволи на посетителите да свържат своите смартфони с новата инфоразвлекателна система IntelliLink.

Специално за представителите на медиите, навреме за откриването на изложението “Mondial de l’Automobile” в Париж в интернет ще старира посветеният изцяло на новия модел ADAM микросайт. Tой ще съдържа видеопредставяне, разкриващо моменти “зад кулисите” от фотосесията за световната премиера на ADAM по улиците на Париж. През следващите няколко дни страниците в сайта ще се обновяват непрекъснато с нова информация, снимки и видеоматериали. Кулминацията ще настъпи в утрото на 27 септември, когато щандът на Opel ще отвори официално своите врати за представителите на медиите в 07:45 часа централноевропейско време.