Начало Lifestyle Porsche с нов модерен, луксозен и високотехнологичен дом в София.

Porsche с нов модерен, луксозен и високотехнологичен дом в София.

48
0
Porsche Center Sofia
Porsche Center Sofia е новият модерен, луксозен и високотехнологичен дом на Porsche в България

Porsche Center Sofia беше официално открит пред медии на 19 септември 2024. Адресът на новия дом на Porsche в България е бул. Цариградско шосе 166. Това е най-големият комплекс на марката в Централна и Източна Европа, построен според най-новата ритейл концепция “Destination Porsche”. Събитието бе съпътствано с премиерата за България на електрическото Porsche Macan.

Екипът на Витоша Спортс Карс, официалният вносител на Porsche за България, сподели, че новата ритейл концепция ‘Destination Porsche’ е отговорът на Porsche на променящите се клиентски предпочитания и еволюцията в продажбата на автомобили. Стремежът на компанията е да превърне Porsche Center Sofia в модерно място, което развива и обединява Porsche общността в България.

Вълнуващ свят с различни тематични модули

Чрез разнообразие от тематични модули посетителят преминава през вълнуващо пътуване в света на Porsche. Спокойната и приятна зона за отдих Porscheplatz предоставя на клиентите пространство за срещи със свои Porsche приятели, където те се наслаждават на теми, които ги обединяват. Тук те усещат в най-пълна степен своята принадлежност към една много специална общност, което е един от основните двигатели на Porsche. Зоната за конфигурация на автомобили позволява на клиента да визуализира своите идеи и приключението Porsche се превръща в едно много дълбоко лично изживяване. Highlight модулът представя най-новите Porsche модели. Модулът E-Performance разполага със зарядна станция и отразява еволюцията на Porsche към по-екологично и устойчиво бъдеще. Tequipment зоната представя аксесоари и продукти, които подобряват ежедневната употреба и поддръжка на автомобила. Зоната за класически автомобили представя легендарната история на Porsche. А в Porsche Lifestyle бутик клиентите се потопят в свят, в който очарованието на Porsche се простира отвъд тръпката от шофирането.

Изцяло новият Porsche Center Sofia се намира на бул. Цариградско шосе 166, гр. София срещу резиденция Врана. Комплексът, разположен на 8000 кв.м разгъната площ, комбинира изложбена зала, следпродажбени услуги с бърз и основен сервиз, каросерийно-бояджийна зона, сервиз за класически автомобили, Porsche Approved изложбена зала, складове за резервни части и офиси. Porsche Center Sofia е оторизиран Porsche Classic партньор, едва 3-ият от 27 държави в Централна и Източна Европа, в който се продават и обслужват Porsche Classic автомобили.

Друг важен елемент на новата концепция е целенасоченото използване на дигитални инструменти като екрани и очила за виртуална реалност. По тази начин продуктите и услугите на марката могат да се изживеят интерактивно.

Екипът на Витоша Спортс Карс, официалният вносител на Porsche за България, сподели, че новата ритейл концепция ‘Destination Porsche’ е отговорът на Porsche на променящите се клиентски предпочитания и еволюцията в продажбата на автомобили. Стремежът на компанията е да превърне Porsche Center Sofia в модерно място, което развива и обединява Porsche общността в България.

Вълнуващ свят с различни тематични модули

Чрез разнообразие от тематични модули посетителят преминава през вълнува-що пътуване в света на Porsche. Спокойната и приятна зона за отдих Porscheplatz предоставя на клиентите пространство за срещи със свои Porsche приятели, където те се наслаждават на теми, които ги обединяват. Тук те усещат в най-пълна степен своята принадлежност към една много специална общност, което е един от основните двигатели на Porsche. Зоната за конфигурация на автомобили позволява на клиента да визуализира своите идеи и приключение-то Porsche се превръща в едно много дълбоко лично изживяване. Highlight мо-дулът представя най-новите Porsche модели. Модулът E-Performance разпола-га със зарядна станция и отразява еволюцията на Porsche към по-екологично и устойчиво бъдеще. Tequipment зоната представя аксесоари и продукти, които подобряват ежедневната употреба и поддръжка на автомобила. Зоната за кла-сически автомобили представя легендарната история на Porsche. А в Porsche Lifestyle бутик клиентите се потопят в свят, в който очарованието на Porsche се простира отвъд тръпката от шофирането.

Изцяло новият Porsche Center Sofia се намира на бул. Цариградско шосе 166, гр. София срещу резиденция Врана. Комплексът, разположен на 8000 кв.м раз-гъната площ, комбинира изложбена зала, следпродажбени услуги с бърз и ос-новен сервиз, каросерийно-бояджийна зона, сервиз за класически автомобили, Porsche Approved изложбена зала, складове за резервни части и офиси. Por-sche Center Sofia е оторизиран Porsche Classic партньор, едва 3-ият от 27 дър-жави в Централна и Източна Европа, в който се продават и обслужват Porsche Classic автомобили.
Друг важен елемент на новата концепция е целенасоченото използване на ди-гитални инструменти като екрани и очила за виртуална реалност. По тази на-чин продуктите и услугите на марката могат да се изживеят интерактивно.

Destination Porsche: отвън и отвътре

Строежът на Porsche Center Sofia започна през 2023 година и продължи 15 ме-сеца. Архитектурната концепция отразява наследството и иновацията на Por-sche. Изчистената външна фасада създава приятна атмосфера и приканва посетителят да започне своето пътуване в света на Porsche. Междувременно интериорът, който наподобява стартова решетка от състезателна писта пресъздава уникалното наследство на марката в моторните спортове.
Всичко това прави Porsche Center Sofia един от най-модерните в Централна и Източна Европа и вълнуваща дестинация за Porsche любителите.