Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул и Infiniti търсят нови попълнения в инженерния си отдел от...

Ред Бул и Infiniti търсят нови попълнения в инженерния си отдел от цял свят

22
0
2014,Австралия,Ред Бул,Себастиан Фетел

Ако някога сте мечтали да работите като инженер в отбор от Формула 1, то сега Ред Бул и техният технически партньор Infiniti предлагат възможност за това. В рамките на Infiniti Performance Engineering Academy четирикратните шампиони при конструкторите в последните четири години ще търсят студенти от цял свят, които да работят 12 месеца за екипа във Великобритания.

„Търсим кандидати, които да ни убедят, че притежават потенциал да разберат връзката на Формула 1 с конвенционалните автомобилни технологии и да ни подкрепят на практика“, обяснява Андреас Зигъл, глобален Формула 1 директор на Infiniti.

„Това, което Infiniti предлага на студенти, следващи технически специалности по цял свят, е наистина невероятно“, заяви от своя страна Кристиян Хорнер, тим шеф на екипа на Ред Бул. „Нашият отбор винаги е бил готов за това, да работи с най-добрите хора. Това е една от основните причини за нашите постижения през последните години. Затова ние подкрепяме тази фантастична глобална инициатива и ще се радваме да се запознаем с нови таланти и да работим заедно с тях.“

Срокът на кандидатстване започва от 19 март и до 11 април заинтересованите трябва да изпратят актуална автобиография и мотивационно писмо с текст от 500 думи на адрес: www.infiniti-gp.com/engineering. След изтичането на срока ще бъдат избрани трима кандидати, които ще вземат участие в програмата.

Победителите ще работят една година в Ред Бул на пълна заплата при осигурена безплатна квартира. Освен това ще им бъде осигурен и достъп зад кулисите в Гран при на Великобритания на пистата Силвърстоун. Право на участие имат студенти последна година с техническа специалност от цял свят.