Начало Moto News Рок адреналин за четвърта поредна година на Света гора край Велико Търново

Рок адреналин за четвърта поредна година на Света гора край Велико Търново

70
0

Хълмът Света гора във Велико Търново отново ще се превърне в място, където с пълно гърло можеш да извикаш – Respect freedom! Поводът е четвъртият балкански Мото-Рок фест, който ще се проведе от 19 до 22 август. Домакините от мото клуб BAD COMPANY и мото клуб „Боляри” и тази година са се постарали случващото се на хълма да бъде атрактивно и впечатляващо.

Няма да изневерят и на традицията Рок на скорост! Както и друг път, ще има изненада за първите отзовали се мотористи. Всеки, който иска да се включи, е добре дошъл. За най-лютите фенове купонът започва още в четвъртък, но здравата жега ще разгори Милена Славова от пътуващата сцена, ескортирана от моторджии. Платформата ще потегли от площада пред храм-паметника „Свети Александър Невски“ на 20 август точно в 12:00 ч. и ще озвучи пътя от София до хълма Света Гора. Рок в изобилие ще се лее и вечерта с група Фобос, които ще предадат щафетата на англичаните от HELLRAZOR!

21 август ще бъде денят на високия адреналин!

Ще се насладите на атрактивно каране на мотори, скоростна отсечка, теглене с мотори, а рокът ще бъде подсигурен от група Hangover и Ани Ло бенд. Преди да стане ясен новият щастливец, собственик на голямата награда, мотор HARLEY DAVISDSON, на сцената на четвъртия Балкански Мото-Рок фест ще забият Hells Bells, AC/DC трибют банда от Англия.

Четвъртият Балкански мото-рок фест се провежда с медийната подкрепа на Радио 1 Рок и MOTO.BG.