Начало Автомобилни новини Roush показа новата версия на Мустанг 427R

Roush показа новата версия на Мустанг 427R

116
0

Новият Roush Мустанг 427R 2010 бе показан пред широката аудитория вчера. Петата версия на автомобила разполага с 435 к.с.

Новата визия на колата изглежда доста сполучливо, като при купе варианта задницата, завършваща с крило, съставено от три части, придава на модела лек ретро отенък. Тази визия се допълва от контрастните линии в средата и от двете страни на колата, а 18-цоловите колела се вписват перфектно в цялостния изглед на екстериора. При желание на клиента обаче те могат да достигнат и размер от 20 цола.

Въпреки, че доста от компонентите в 4.6-литровия двигател са същите, като при предишния Roush Мустанг, произвеждан от 2005-та до 2009-та година, не липсват и подобрения. Окачването е изцяло променено и се представя достатъчно добре както по отношение на комфорта, така и при спортно взимане на завоите. Радиаторът работи в комплект с два пъти по-голям резервоар за интеркулера от преди. Също така тези части вече седят по-високо, като по този начин се намалява възможността те да бъдат наранени от камъчета или други дребни неща на пътя.

Преработването на стандартен Мустанг в Roush Мустанг 427R струва над 14 000 щатски долара, като това не включва транспортирането му.